![]() |
Mahserin 4 atlisi basligi görünce sasirmis olabilirsiniz,yanliz icimdekileri sizlerle paylas´mak istedim.azönce biten almanya türkiye macindaki skandal beni cok kötü etti.gerci kimleri etmediki?yanliz almanyada yasayan bir gurbetci olarak yarin nasil alman arkadaslarimla oturup konusacagim inanin bilmiyorum.takim bugün berbat oglu berbattanda daha berbat rezil cok lanet bir durumdaydi yanliz sanli medyamizin göklere cikardigi bizim mahserin 4 atlisi Volkan demirel hani poposuyla top tutan.emre belezoglu hani türkiyenin maradonasi,gökhan gönül hani dünya capinda bir sagbek,özer hurmaci hani ezikbahcede bile yedek oturan dayisi lemi celikin yere göge sigdiramadigi süper topcu.evet bu 4 mikrop bugün maci tek baslarina katletmislerdir.herkes kötüydü ama bu 4lü bu skandalin bas mimarlariydi.uzun lafin kisasi ben sahsen artik mili takimdan cok sogudum.inanin midemi bulandiriyolar.yedekte ismail köybasi,hakan balta gibi orjinal solbekler varken cinconun sag acigi sabri sol bek oynuyor.nuri sahin 80küsür dakika bir olumlu hareket yapmadi ama nedense maci tamamladi halbuki herkesinde kabul ettigi selcuk inan gibi bir yetenek disarda öyle durdu.aurelyo sakatlaniyor yerine tuncay sanli gibi neoldugu belirsiz kazma bir adam giriyor,kendi takiminda yedek bile degil.uzun lafin kisasi ridvan hoca cok güzel söyledi,80li yillarin milli takimina dönmüsüz.bu tff ile bu fb gs lobisiyle böyle olacagi belliydi.evet aziz yildirim ve adnan polat eserinizle övünün,iste türkfutbolunu getirdiginiz durum bu.allah sizi yok etsin,türkiyenin sizin gibi serefsislerden kurtulmasi lazim,ama zor artik gebermeniz icin dua etmekten baska caremizde yok.hos gerci sizde gitseniz sizin zihniyetinizdeki pislikler yine at kosturacak türkfutbolunda. inanin derdimden neyazacagimida sasirdim,cok kötüyüm cok |
haklısın arkadaşım allah kolaylık ve sabır versin size önümüzdeki günlerde |
tamam bende azizeyle polat davarini sevmem ama ölümünü istemek bence besiktasliya yakismaz onlarin hatalari malesef türk futbolunu geriye götürüyor unutmayalim sayin baskanimizda hatalar yapti ve simdi daha farkli hamleler yapip bjk yi iyi oynuyan bir takim haline getirdi umarim o renklilerin baskanlarida hatalarinin farkina varir türk futbol takimlari kaliteli takimlar kurar ve ozaman rekabet baslar su anda oyun olarak onlarda önde ama malesef hakem faktörü yüzünden daha cok mac kaymetecez ama yinede ben besiktan umutluyum her macini sevkle izliyorum. |
sabri yi sol bek oynatan zihniyetin , halil milli takimla en son ne zaman maca ciktigini hatirlamiorum bu macta sahada , ozer yahu herif fenev de ilk 18 de oluyormu onu bilmiorum adam milli daha nice gs li ve fbliler var yani bu takim kalitesiz formsuz futbulcularin toplulugu yani elin almani anlamz kormu formdaki futbolcunuzu oynatin der bizim oguz denen kari kilikli sahsiyet oldugu surece fazla bir sey beklemegin milli takimdan yani avrupa kupasina katilip da ne edicez rezil olup geliriz bu fb li ve gslilerle |
Alıntı:
|
Alıntı:
benim yazdiklarimi elestirebilirsin ama asla beni bu sekilde haddimi asmakla bayginlik vermekle suclayamazsin asil bu senin haddine degildir.simdi cek arabani baska yere |
Alıntı:
yahu kardesim adam gibi konus herseyden once bu bir hos olan seyler yazsan ne olur yazmasan ne olur buda 2 ne olacak bana sacma seyler yazip kendinimi tatmin edeceksin burda sadece actigin konuyla alakasi yok yazdigin hermesaj kendi egolarin icin ha canin cok kufur etmek istiyorsa ac agzini yum gozunu farketmez senin nasil bir kisilik oldugun zaten belli gelip gidip senin sacmaliklarini dinlicek degiliz burda her yenilgiden sonra asiri bir abartin var bunu diyorum ama anlayissiz oldugun zaten belli oldugu icin bunuda anlamazsin ben zaten seninle laf kargasasi yapacak biride degilim merak etme bu forumda 4 bine yakin mesajim var ilk defa birine boyle diyorum asagi yukari hermesajida okurum senin takimin yenildigi hermactan sonraki muhabbetlerin ayni muhabbet benim araba yok bilgisayar burasi arabami cekerim zaten seni cekecek halim yok burda |
haklsın abı bn zaten mıllı takımı tutmuyorum hıc umrumda bıle degıl her zaman karsı takımları desteklemıssım.. benım mıllı takımımda besıktas |
Milli takım ın TAKIM olabilmesi için Federasyon'un başında adam gibi adamların olması gerekli. Rahmetli Hasan DOĞAN baya iyi işler yapacaktı ama nasip değilmiş. Ortalık çakallara kaldı resmen. |
Alıntı:
tamam ben birdaha sana cevapta yazmayacam,yanliz bana su sorumun cevabini zahmet olmazsa sadece birkereligine vermeni istiyorum.zoruna giden neydi su actigim konuda |
Alıntı:
neyse bukonuyu uzatmaya gerek yok.ben kendi adima sana yanlis birsey yazmissam kalbini kirmissam cok özürdilerim. |
bosyere tartismayin arkadaslar. Dogrusu dun sahada resmen formsuz futbolcular surusu vardi. sadece bizim nihat eksikti. bu hiddinge bastan beri karsiyim ustelik yanindakide oguz gibi bi fener yalakasi var. |
bruschaga kardesim sen kötü biri degilsin sadece tepkiyi cabuk veriyosun. Bi de tahammülün kalmamis hic birseye. Kötü niyetli olsan bak özür dilemessin arkadastan. Gerci özür dileyecek bi sey yok da. Sadece böyle tepkiler dogru degil ben ce de. Söyle diklerine de katilmiyor degilim. Sabriden sol bek yaratmaya calisan zihniyet koskoca Süper ligde bi adam bulamadimi? Milletin tuttugu takimlarla (Hr.Schuster) ugrasanlar kendi takimlarina niye bakmazlar. Schusterin takimiyla ugrasacaginiza milli takimi elestirin. Volkan Sen nerde? Özer ne is yapar? Milli takima girmenin yolu rejisörün yatak odasi gibi febeyle geyseden mi geciyor? Kara adnanla, diktatör azizin korkusundan baska adam alamiyorlarmi mill takima.? Almanyaya 50 euro bastim desem mac öncesi, beni vatan haini mi ilan ederdiniz? Bastim kardesim mantik baska duygusallik baska. Maci izlemeye keyfim bile yoktu. Bakmadim. Mac yerine film seyrettim. Cünkü ben gercekleri görüyorum. Vatan millet sakarya gerisi hep hangarya taktigi Fatih Terim zamaninda kaldi. Kadirzim gibi bitti artik bu mantik. Ankarali Turgut ne demis? Kaymak lazim kaymak lazim, bizim basina kaymak lazim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yanlıs Kadro , Yanlıs Taktik , Yanlıs Futbolcular , Sonucun Ne olacağını Baştan Açıklıyordu zaten. Fazla Şaşırmadım Açıkcası. |
Alıntı:
|
yaaa bazı kısımlarda katılıyorum, bazı kısımlarına katılmıyorum. gökhan gönül takımın en dinclerindendi. elinden geleni yaptı. emre bu takımın dinamosudur. dün ki macta taktige kurban gitti. nuri gibi takımda üretken futbol oynayan adam yok. ama aurelio cıkınca nuri ile emreyi savunmaya gömdü hiddink. öyle olunca da ikisinden de verim alınmadı. halil niye oynuyor ki? ne yapmıs yani? hangi futbolu ile milli takımın ilk 11ine giriyor? fenerin dökülen takımının yedek futbolcusu olan özerin ne isi var milli takımda? kadroya bile alınmasını yanlıs karsılamısken ilk 11 oynadı hemde sag kanatta. hamit diye bir oyuncumuz var. eger orta sahanın ortasında oynarsa cok verimli olabilecekken koyuyorsun sol kanata. verim 0. zarar daglar kadar. boyle hocalık olmaz. |
bu takimi hiddikin kurdugunada inanmiyorum adam kendi sistemini yerlestirmeye kalksa belcika macinida kaybedecektik belkide ilk 4 mac kisa zaman dilimindeydi o yuzden olabilir ama bugunku mactan sonra milli takimda cok seyin degisecegi kesin bence cunku 5bucuk aylik bir ara verilecek milli maclara bu arada hiddink muhakkak bu takima elini degdirir yani oyle umud ediyorum bu arada fransda yasiyorum bende strasbourg |
azönce biten azerbaycan macindan sonra normainde cok fena laflar yazmam gerekirdi ama ileri gitmeyecem.yanliz bir türk insani olarak bu tff yi vede saksakcilarini asla affetmeyecem,tarih effetmeyecek,bu rezilligi bize yasatanlara yuh olsun. |
Alıntı:
|
artik istedigin gibi yaz...agir degil bence asiri agir elestir hatta sebest olsa belden asagiya kadar vur.. |
Alıntı:
|
Düne kadar milli takımın grubu 2. likle bitirip baraj maçlarında eleneceğini düşünüyordum ama bugün oynanan oyuna sahada ki ruhsuz futbola baktığımda açıkcası bizim milli takımımız bumu diye düşündüm..Öyle bir milli takımımız varmış ki gerçekten artık büyük topçuymuş dedirttiklerinden ötürü Ardanın yokluğunda bu kadar basitleşip sıradanlaşabiliyor şaşıyorum..Kadro tercihleri değişiklikleri çağırılan çağırılmayan oyuncular konusunda yanlışlar oldu belki ama bu ruhsuzluğu anlatabilecek tek bir kelime bulamıyorum..Yazıklar olsun ki toplam değeri kadromuzda ki bir Hamit yada Arda kadar olmayan bir azerbaycana yenilebiliyoruz.. Ayrıca bunlardan hariç olarak belki öyle yada böyle bu takım grubu 2. bitirip baraj maçlarına kalabilir ama kendi dengi olmayan takımlara karşı böyle oynayıp puan kaybedip diğer maçlara gebe bir şekilde yoluna devam edecekse hiç etmemesini tercih ederim... |
2012 olmazsa 2014 olur oda olmazsa 2016 öyle gözkiyorki bu gidisle hep bu cümleleri konusacaz.. |
onumuzdeki maclara bakalim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hiddink'in bunu düzelteceğini düşünüyorum bu süreçte, Oğuz Çetin'i de futbolcularla beraber bitirir kafasında umarım, istediğimiz Milli takım geri gelir... Volkan Şen, Ozan İpek, Hasan Ali gibi isimler Milli takıma çağrılmalı, Necip, Nuri gibi isimlerde Milli takımın değişilmez isimleri olmalı, Nihat,Emre,Tuncay, gibi isimlerde yavaş yavaş Milli takımdan uzaklaştırılmalıdır...Başarıya doymuş değil, aç futbolcularla yola devam edilmelidir... |
Arda nın sürüklediği bir milli takımdık zaten son maçların hepsinde o da olmayınca iki maç da varlık gösteremedik sonuca gidemedik. Artık yeni oyuncularla yeni bir nesle kapının açılması gerek bu kadar basit. |
mevcut isimlerden defansta gokhan gonul ismail ortasahhada emre (cok kisi begenmesede bence en iyisi) hamit arda ve forvette mevlut ve sercan kalmali gerikalani tumden degismesi lazim necip uysal neyapilip edilip yerlestirilmeli bu takima ridvan simsek gsden emre colak kayseriden kesimaldi galiba o cocuk toraman ve eren gungor gibi isimler takima kazandirilmali avrupadaki turk genclerindende buyuk bir arastirma yapilmali yalniz her halukarda stoperde sorun yasayacagimiz acik |
Madem kadroyu oguz cetin kuracakti, allahin hödünküne niye 11 milyon € verdiniz? Önumuzdeki maclara da bu rezillikle bakacaksak ben almayim kardesim sagol. Milli takim Oguz cetininse benim milli takimim Besiktas o zaman. |
Türkiye`de Saat: 18:11 . |