![]() |
bu koprunun altindan daha ne sular akar sabirli olalim biraz geriye kalan 23 hafta ve 69 puan var hersey olur bu ligde takmayin kafaniza |
Schusteri gönderince kimi getireceksin ? bıkmadım kı her sezon 2 teknik adam değiştirmeye ve verilen tazminatlara yazık değilmi 4-5 yılda 1 şammpiyonluk geliyor(Son yıllarda öyle) schuster 4-5 yıl kaLsa en az 1 şampiyonluk yaşatır .. |
Bu tespite bende katiliyorum.Ama degisen birsey olamayacagi icin uzuluyorum. Schuster gidince Morinhomu gelecek? |
Alıntı:
|
Eğer Schuster giderse eminim ki gelecek olana da aynılarını yasatacağız.Hemen onu da elestirmeye baslayıp kapıya koymanın hesapları yapılacak.2 Mağlubiyette basın hemen çalısmalara baslayacak bizler de burda gitsin demeye baslıcaz.Lütfen biraz sabır bu hocanın kıymeyini bilelim |
Schuster maalesef hayal kırıklığı oldu.. Gideceğini sanmam , gitmesin de zaten.. Çünkü giderse yerine gelecek bir teknik adam yok.. Artık idare mi edeceğiz, yoksa kendine çeki düzen mi verir Hocamız bilemem.. Bildiğim tek şey ; bu taraftar bunları hak etmiyor.. |
yabancıda tutturduğumuz kaliteyi yerlilerde de bulduğumuz zaman bu takım düzelir |
Türkiye`de Saat: 16:21 . |