![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu takım mı çıkışa geçecek? Güldürmeyin ya insanı! |
insallah hersey güzel olacak |
Yaşım 26..Beşiktaşın son 15 senesinde (Metallist maçı hariç )dün akşam ki kadar rezil,utanç verici bi futbol görmedim.. 2.lig takımı bize futbol dersi verdi..Schusterin inadı bizi uçuruma götürüyor..tabata-holosko-erhan-hilbert-zapo-fink gibi adamlardan bize fayda gelmez..bunu gör artık..bu ısrar nedendir..sahada organizasyon koca bi sıfır..herkes yürüyo..acilen oyuncu ve hocanın kendine gelmesi lazım..yada birilerinin kendine getirtmesi lazım.. Seneye ona göre hazırlığını yapmalı schuster..Bana göre bu sezon bitmiştir..Kasımpaşayı ve Antepi yenemiyosan hangi takımı yeneceksin ? Takımda ki virüsleri temizlemeli,eksiklere 1.sınıf oyuncular almalı.. |
antep resmen bize futbol nasıl oynanır pas nasıl yapılır dersini verdi helal olsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
yahu ramazan kardesim milletin cogu sezon basinda fink gitsin derken sen israrla kalsin diyenlerden degilmiydin yoksa benmi yanlis hatirliyorum |
Alıntı:
Finkten fayda gelmez derken bunu kastettim.. Ayrıca Daha iyi oyuncular gelecekse tabi ki gönderilmeli..Takımda ki her oyuncu için bu geçerli.. |
Futbolcu oynamıyo suç teknik direktörün oluyo.Bizler hep futbolcunun günahını teknik direktöre yüklüyoruz çünkü işin en kolayı bu di mi? Kaç tane teknik direktör eskittik hep aynı sey.Yeni gelene de aynısını yapıcaz,sonrakinede..Gereksiz futbolculardan kurtulup biraz da teknik direktörümüze vereceğimiz zamanla iyi yerlere gelicez.Bu sene elden gidiyor gibi ama Schuster'i de harcamamalıyız önümüzdeki sezondan umutluyum ben.Evet hep gelecek sezon diyoruz iyice sabırlar tasıyo ama bu sansı Schuster hakediyor... |
Türkiye`de Saat: 14:18 . |