![]() |
Başkan'dan Tigana ve Runje'ye destek! Rize deplasmanından zor da olsa 3 puanla dönen Beşiktaş'ta, yüzler güldü. Başkan Yıldırım Demirören, teknik direktör Jean Tigana ve futbolcularının en güzel bayram hediyesini kendilerine verdiğini belirterek, "Hepsini kutluyorum" dedi. Demirören, takımın her geçen gün iyiye gittiğini ifade ederek, "Yeni bir zafer tablosu oluşturuyoruz. Bu yolda mutlaka sıkıntılar yaşanacak. Biz bu sıkıntıları daha hasarsız bir şekilde sonlandırmak istiyoruz. Bunda da başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum" diye konuştu. Tigana'ya güveniyoruz Tigana ile sürekli temas halinde olduğunu ifade eden Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hocamız, takımdaki tüm oyuncuların performansından memnun. Sakatlıklar nedeniyle sorunlar yaşadığını, Kleberson, Delgado ve Koray'a güvenerek oluşturduğu sisteminde, bu oyuncuların eksikliği nedeniyle sıkıntı oluştuğunu belirtti. Hocamızın arkasındayız ve güveniyoruz. Futbolcularım da iyi niyetli. Kötü oynadığımız zaman bile maçı çevirmek için bütün enerjilerini sahaya yansıtıyorlar." Beşiktaş'ın genç bir ekip olduğunu ve bu yüzden moral motivasyona fazlasıyla ihtiyaç duyduklarını da sözlerine ekleyen başkan, şöyle devam etti: "Oyun sistemimizde kesinlikle sorun yok. Bu sisteme kefilim. Taraftarımızın ve camiamızın gurur duyacağı bir takım geliyor. Serdar, Fahri, Mehmet Sedef, Baki gibi gençlerimiz yolun başında. Bir oyuncu oynatılmadan asla kazanılmaz. Gençlerimize desteğimizi esirgemiyoruz. Bu oyuncularım ileride alkışlanacak." Runje 1 numaramız Kaleci Runje için yapılan eleştirileri de haksız bulduğunu ifade eden Yıldırım Demirören, "O bizim bir numaramız. Belçika'da yılın kalecisiydi. Rize de de bana göre mükemmeldi. Kritik kurtarışlar yaptı. Taraftarımızdan ricam, ona destek vermeleri. Sadece Runje değil, bütün takım saygı ve sevgiye layık" dedi. |
E başkanın son şansı bu,destek vermek zorunda zaten,ondan başka bir açıklama beklenemezdi.... |
ewt o kadar para harcadı..ypılacak oyunculara karşı eleştirileride ancak bole cvp verebilirdi. |
umarım bu defa gerçekten bir teknik direktörün sonuna kadar arkasında durulur... |
HİÇ ÜzÜlmeyİn Beyler Şampİyon Olamasak Bİle Bu Genc Kadroyla İyİ Oynamis Olucaz |
başkanın eli kolu bağlı....mecburen destekleyecek....zaten başkanlık koltuğundaki son aylarını yaşıyor.....ocak'ta bir sürpriz olmazsa gidici..... |
beyler moral bozmaya hiç gerek bu akdryla gelcek elimizde en azından yaşlı kadro değil ama bence tigana yakımı oynatamıyor bi o eksik |
Bu Saatten Sonra Destek Vermekten Başka Çaresi Varmı ?? Gitti O Kadar Paracıklar.... :) |
Başkan yalvarıyorum bir defa da olsa Tigana'nın ve şu takımın arkasında dur.İstikrar istiyorum artık.Gordon Milne ilk geldiğinde ne durumlardaydık,Seba Başkan arkasında durdu,Beşiktaş altın çağını yaşadı.İnadına Tigana... |
Alıntı:
Yeni teknik adam ve yeni futbolcular gormekten biktik, Tigana'nin ve HER futbolcunun arkasinda durmaliyiz, baska sansimiz yok, basari gelecektir... |
Alıntı:
inadina tigana inadina runje... |
ver destek verrR kolkola gideceksiniz hemde küfür yiye yiyeee...sezon sonu görüşürüzzz...TİGANA İSTİFA!!! |
detek verelim tigana bu sene yollanmassa seneye kesinlikle kalmalı ama körü körüne arkasında durucaz diye birşey yok runje-baki-m.sedef-serdar k. bu takımın oyuncusu değil kimi yetersiz kimi tecrübesiz kiminin kapasitesi bukadar. |
Alıntı:
uefa da isimiz zor bu gidisle.. Tiganayi alt yapinin basina gecirsek nasil olur tabi emekli olduktan sonra.. hani besiktas son duragim demisti ya o bakimdan söylüyorum.. orda genclerle ugrassin dursun.. Gencler uefa sampiyonlugu bekleyen olmaz nasilsa.. dostcakalin.. |
Alıntı:
|
arkadaşlar biraz daha sabır. yoksa bizi daha karanlık günler bekler. |
sabır sabır nereye kadr,hep sabreden biz oluyoruz.. |
takımdan ilişikleri kesilene kadar arkalarındayım diyecek bu çok çok çok normal :) |
ne desteği başkan ya. gönder gitsin bunları. sabrımız kalmadı. |
basarı için istikrar sart,istikrar içinde sonuna kadar destek vermek gerekiyor. geçen 3 senede gönder yenisini getir mantıgıyla çok gerilere gittiğimizin farkındayız sanıyorum. bu sezon yeni bi baslangıc oldu ve gecen senelere kalem çekip yeni bi sayfa açtık. başarı için destek verelim,bırakalım homurdanmaları!! zaten başarısılıkta herkesin gitcegi yer bellidir. sizin taa buralardan beri asıp kesmenize gerek yok. taraftar olarak üzerimize düşen takıma sonuna kadar destek olmaktır. |
neyi kimi gönderiyorsunuz delgadoyu gönderin runjeyi gönderin boboyu gönderin onu gönderin bunu gönderein bir şey kalmadı zaten bir de rico gönderelim tam olsun töbe töbe |
desteklemekten başka şansları yok ki olan olmuş paralar werilmiş,e artık insanların kendilerine bi çekidüzen wermeleri gerekiyo,umarm msj yerine ulaşmıştır sayın başkan... |
en iyisini yapıyor her sene teknik direktör mü değişir ya biraz sabır |
Alıntı:
-Runje antremanlarda öyle kurtarışlar yapıyor ki.Bazen biz bile şaşırıyoruz.Ama İnönü'ye çıktığında kendine olan güvenini kaybediyor.Biz de anlayamıyoruz. |
Başkan bu sene emin adımlar atarak yola çıktı bazı sorunlar yaşansa da (defansa adam alınamaması gibi) bu sene ki politikalarını beğeniyorum yönetimin ama umarım yönetim tigana ya taktik verdi tarzı saçmalıklara alet olmazlar eğer bu tür spekülasyonları engellemezlerse başından beri gösterdikleri tutuma yazık olur. Neyse önemli olan herkes işini yapsın gerisine karışmasın aynı beşiktaş seyircisinin yaptığı gibi. Ve ne olursa olsun bu sene sabır... |
Türkiye`de Saat: 01:39 . |