![]() |
Tigana yine Futbolculari Sucladi... Beşiktaş'ta her fırsatta futbolcularını eleştiren, kötü futbolun faturasını da oyuncularına kesen Teknik Direktör Jean Tigana, yönetim kuruluna verdiği raporda yine şikayetlerde bulunduğu ortaya çıktı. Lig TV'de yer alan habere göre Tigana, şikayetlerini şöyle sıraladı: 1 - Daha takım olamadık. 2 - Sakat futbolcular planlarımı alt üst etti. Kleberson, Koray ve Delgado'da problemler çıkmasaydı çok iyi oynayan bir takım izleyecektiniz. Kleberson, Koray ve Delgado olsaydı Tottenham'a yenilmezdik. 3 - Sahaya sürdüğüm futbolcular istediğimi yapmıyorlar. 4 - Futbolcular istediğim düzeyde değiller. 5 - Gençlerden Serdar ve Burak'dan memnunum ama daha çok çalışmaları gerekir. Tigana, raporunda savunma için yapılan eleştirilere katılmadığını belirterek, ligin en az gol yiyen takımlarından biri olduklarını da hatırlattı. Fransız teknik adamın kendisine sağ bek yerine stoperde oynamak istediğini bildiren İbrahim Toraman'a da "Eleştirilere kulaklarını tıka. Bu takımı ben yapıyorum. Ve senin sağbekteki futbolundan da son derece memnunum" dediği öğrenildi. Bu arada tavuk zehirlenmesi nedeniyle 4 kilo veren Delgado'nun durumunun iyi olduğu ve Bucaspor maçında görev alabileceği öğrenildi. kaynak: ligtv.com.tr |
yaa bişe sorcam sizce koray iyileşip kadroya tekrar geri dönse tigana bakiyi yine 11 de oynatır mı |
Tigana hergün beni güldürmeye devam ediyor,futbolcuları suçlayan bir adam hoca olmamalıdır.Ama inadına tigana hala:rolleyes: |
adamın tarzı bu olmuş...artık tam bir başarı ortamı sağlansında kimi isterse suçlasın... |
walla ben çözemedim herkes biribirini suçluyo.. |
Alıntı:
valla yaa yalan rüzgarı gibi oldu iice :) |
Bence suçlu malzemeci Süreyya! |
Birgun tigana kendinde suc bulursa o zaman takimda duzelme olur |
tigana sus |
Alıntı:
|
birbirlerini suclayarak bir verim alamazsinki, futbolcular tigana suclu, tigana futbolcular suclu ben baskan olsam iki tarafada (konusanlara) para cezasi veririm komediye cevirdileri isi... aslinda 2 tarafta suclu Tigana Sistem Kuramadi,Futbolcularda bunun altinda ezildi kimisi yerinde oynamiyor kimisi cabuk yoruluyor... bakalim daha neler görecegiz... |
Abi adam suçlamamış ki hiç kimseyi.Suçlamak nedir?Biz şunun şunun yüzünden bu haldeyiz demektir.Ama adam genç oyunculara sahibim,biraz daha çalışmaları lazım demiş.Bu suçlamak değildir,aksine onların yararınadır.Ha futbolcular inatla Tigana'nın dedikelrini yapmazsa,bu Tigana'nın suçu değildir,Sadece futbolcuların disiplinsizlikleridir.Biraz yorumları ön yargısız doğru anlayalım. |
peki neden yolladi ozaman Sergeni, Ahmed Hassani ve digerlerini, cünkü ön plana o cikmak istiyordu gelibiyetlerde ve takim icinde kendisine karsi cikabilecek oyunculari yolladi hep, sonra tamam genc oyunculari aldi belki basaririm diye herkes "dahi" bu tigana desin diye tabi yenilince zamana ihtiyac var takim coookk genc mazeretinin arkasina saklaniyor... su andaki kadromuzda kapasitesi icinde biseyler yapmaya calisiyor ama verimli olamiyor... belki tigananin istediklerinide yapamiyorlar... ama burda suclu transferde tam yetki verilen Tiganadir bence... |
Tigana kendi dışında , sistemi dışında herşeye kızıyor...bence sorunu birazda kendinde arasın... |
http://besiktasforum.net/forum/futbo...mdan-memnunum/ bir de şurayı okusanız |
koray iyileşirse kleberson ile ön libero olarak oynatır inş. |
http://besiktasforum.net/forum/futbo...mdan-memnunum/ (Tigana: Oyuncularımdan Memnunum) bir de şurayı okusanız __________________ 5 - 1 kazanılan maçtan sonraki yorumuun bu yönde olması doğal... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bucaya karsi oynanan ve 5-1 biten maca ben Prim bile vermemki niye öveyim Futbolculari Sen besiktasin Futbolcusuysan Bucayi elbet 5 tane atarak yenmen lazim yenemezsen yaziklar olsun... |
Alıntı:
|
en son geçen sene 5 atmıştık galiba uefa elemesinde bir takıma |
Alıntı:
. . . Bu Aksamdan Beri Bunu Anlatmaya Çalışıyorum... Buca Nedir Yaaaaa 5 Atmazsan Zaten O Formayı Giydiginden Utan.... |
Alıntı:
|
anlatmak istediğini anlıyoruz besiktasim_1903..bizde zaten espirili bir dille yaklaşıyoruz :) |
alıştık artık mösyönün bu tür demeçlerine,ben şahsen vaadettiği takımı bekliyorum dörtgözle o takım çıkmayacaksa ortaya tigana da yolcu demektir zaten |
Alıntı:
İNADINA BAKİ İNADINA RUNJE İNADINA TİGANA................. |
2 - Sakat futbolcular planlarımı alt üst etti. Kleberson, Koray ve Delgado'da problemler çıkmasaydı çok iyi oynayan bir takım izleyecektiniz. Kleberson, Koray ve Delgado olsaydı Tottenham'a yenilmezdik. Bazı konularda hakkı var hocanın mesela sakatlıklar olmasa daha ii olurduk ayrıca gerçekten de bazı futbolculardan istediğimizi alamıyoruz.Örn. RİCarDinho - Burak ta da son maçlarda eskiye göre düşüş var.. |
Alıntı:
Son olarak Tigana'nın Sergen ve Ahmed Hassan'ı göndermesinin nedeni olarak,kendini ön plana çıkarmak istiyor demişsin.Bence çok saçma ve dayanağı olmayan belden aşağı bir komplo planı bu.Tigana takımdaki yetenekli oyuncuları nedensiz gönderip,kendi başarısını niye engellesin ki?Sadece Tigana'nın taktik anlayışına uymadığı için bence göndermiştir.O yüzden bu tip yorumları bırakalım bence.Sonuçta yerlerine gelen adamlarda , Ricardinho ve Delgado... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:26 . |