![]() |
Beşiktaş-Sakaryaspor dostluğu Karşılaşma öncesi Beşiktaş ve Sakaryasporlu taraftarlar arasında dostluk rüzgarları esti http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Yeni açık tribündeki Beşiktaşlı taraftarlar ile eski açık tribündeki Sakaryasporlular karşılıklı olarak ''Siyah-Yeşil'' diye tempo tuttu. Daha sonra Sakaryasporlu taraftarların ''Bursa, Sakarya'ya nasıl gelecek?'' tezahüratı, Beşiktaş tribünlerinden alkış aldı. İki takım taraftarları da uzun süre Bursaspor aleyhine tezahüratlarda bulundu. Öte yandan, siyah-beyazlıların tribün lideri Alen maç öncesi orta sahaya gelip siyah-beyaz renkli bir güvercin uçurdu. |
maçın başını kaçırdık. görülmeye değer tek şey varmış onuda sağolsun kapıdaki güvenlik sayesinde kaçırdık |
tatangalar iyidir. |
bende kacirdim ya benim kendi macim vardi anca ikinci yarisina yetisebildim... |
güzel görüntülerdi |
Adamlarda karakter var. Severim ada'lıları.... |
Süperdiler azdılar ama güzel şeyler yaptılar.. Zaten beşiktaşlı olarak trübünde hep beraber alkışladık... |
bir sakaryalı olarak sevimdim inşallah bu dostluk bozulmaz |
Misafirperveriz Zaten Bunu Dünya Biliyor... Totenham Macından Hatırlayın :) |
helal sakaryalılara bursa olayı hosuma gitti:) |
Helal olsun Sakaryaya ama gecen yillarda sitelerinde maalesef Besiktasimiza atim tutuyorlardi... |
bursaya laf eden herkes beşiktaşın dostluğunu kazanıyor:) |
Beşiktaşlının,beşiktaşlıdan başka dostu yoktur ve olmayacaktır kanımmca.. |
dostluktan düşmanlık çıkmaz öyle dostluk olmaz |
Kendini dost seçerken kendinden güçlüsünü seçeceksinki zor durumda sana faydası olsun... |
çarşı alayına karşı.. |
Bizdeki hesapta düşmanımın düşmanı dostumdur taktiği |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
izmitliyim sevmem sakaryayı. |
bursalı ve fenerliler mac sonrası bjk alehinde tezaurat ypmıshlar(kndı aralarında yptıkları mcda) ..bizmde hem maca gidrkn dolmabahce fenere..hmde mac sırasında sakaryalılrla birlikte bursaya tezaurat ypmamız iyi oldu..devre arasında da herkz tam koltuklarına oturmushken..sakaryalılr bursaya el hareketi gosterisnde bulndular :) ..ztn onlrda glck ınonuye...bizm sakryalılarla tum dostlugumz bundan kynaklanıo |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sakarya seyircisi takdir edilecek işler yaptı tribünde,takımlarını desteklediler, çarşının düşmanlığını kazanmadan hem de |
| Türkiye`de Saat: 16:00 . |