![]() |
eğer böyle birşey söylediyse kovmayıp kovmaktan beter etmeliyiz |
2 maç daha kötü gitsin de gör bakalım tigana neler oluyor |
iş bilmeyen yönetim olursa klubün anahtarınıda verir ve olacak.bu yönetimden daha ne beklenirki.sanki biz adamı değide adam bizi transfer etti. |
işte gördü tek forvete dönünce takım neler yapabilio,ama bunu da tigana görmedi,nobrenin sakatlığından dolayı mecburen oynattı |
yinede en iyi 11 i oynattı tigananın bugün sucu yoktuuuu |
sn.rahmi koç sizin çok değerli bir beşiktaş lı olduğunuzu biliyorum lütfen şu tigananın tazminatını verin ve beşiktaşımızı kurtarın saygılar ..... gulcemal |
bu maçın kaybedilmesinin baş sorumlusunun tigana olmadığını düşünüyorum,nasıl bi şanssa maç bükreş e gitti.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[quote=gulcemal;162445]Bence yanlış düşünüyosun teknık direktor olmak sadece doğru kadro çıkarmak değildir ,doğru antremandır ,doğru sistemdir zamanında oyuncu değiştirmektir ve oyuna zamanında el koymaktır ...bazı arkadaşlar şanssızdık diyor kaç top direkten döndü ,kaç topumuz çizgiden çıktı hangi pozisyonda şanssızdık, bence bunun adı beceriksizlik karşı karşıya kalıp topu kalecinin üstüne vuruyosan bunun adı beceriksizliktir[/quote tamam işte topu kalecinin üstüne vuruosan bu beceriksizlik tigananın ne kadar gtmesi taraftarı olsamda bu akşam onun doğru bi kadro çıkardığını düşünüyorum... delgado çok çalıştı ama olmadı,hakemi,saha şartlarını,şanssızlığı da unutmamak lazım |
Türkiye`de Saat: 23:18 . |