![]() |
Eleştirileri Abartmayalim ya arkadaşlar tamam elbet herkes tiganayı destekliyecek diye bir kural yok ama eleştirilerin bir sını vardır nedemek ya defol git .... ol git falan bu beşiktaş taraftarına yakışıyormu.eleştiri olur ama biraz da düzgün eleştirin lütfen iyi günde oooo en büyük beşiktaş kötü günde niye defol diyorsunuz ya tamam eleştirin ama seviyeli olsun biraz sınırı aşmayın lütfen belki beni kaale bile almıyacaksınız ama rahatsızlık veriyorsunuz herkese forumun seviyesini düşürmeyin lütfenn tartışmalar elbette olur ama seviyeli olrurrr |
çok haklısın kartalizma eleştirebiliris ama seviyeli olmalıdır .... |
inadına tigana diyen taraftar pankart açan taraftar şimdi tiganayı istifaya çağırıyor...tigananın kişiliğine laf etmiyorum sadece GİTSİN istiyorum...bişe verdiğine bu takıma inanmıyorum...sadece transfer isteyen bir hoca gözü ile bakıyorum...aksini ispatlayacak da bişey yapmadı zaten... |
kibar kibar gitsin tigana,ne sistemini beğeniyorum ne kurduğu 11i ne de oyuna müdahelelerini,e niye orda duruyor sayın teknik direktörümüz |
arkadaşlar düşünceleri bir beşiktaşlıya yakışır şekilde yorumlarsak daha güzel olur onun için bütün arkadaşlara yorumlarını yaparken argo kelimelereden,forumun düzenini bozacak kelimelerden uzak kalmasını rica ediyorum |
futbolcusunu suclayan kişi dunyanın her yerinde tehlike arz eden bir teknik direktordur. |
Alıntı:
helal beeee işte böle bi teknik adam ondan sora cıkıp futbolcu hangi ruhla oynasın.. |
beşiktaşın hocası olan birisine git denmez arkadaşlar iyi ozaman çıkın siz yönetin takımı |
abartmamak elde deil bu kadar kötü bir 11 le bu kadar puan topladık.. aslında büyük başarı hala 3. yüz... kenarda oturanlar oynasa liderdik şimdi;) |
sadece ibrahim akını çürütmesi yönüyle bile eleştirilebilir,zevksiz oyun,pozisyon kısırlığı da cabası |
Türkiye`de Saat: 08:09 . |