![]() |
Turkcell Süper Liginin En Az Gol Yiyen Kalecisi Vedran Runje... Birde bardağın dolu tarafından bakalım iyi kaleci denilen mondragon 14 gol yemiş , kötü kaleci denilen Vedran Runje 9 gol...Sakın bu durum defansımız iyi olduğunu gösterir demeyin bu defansın içinde kimsenin beğenmediği baki mercimek'de oynuyor... |
yediği hatalı goller olabilir ama yediği golerin çoğunda takım arkadaşlarını payı var |
her top sektirilmez ki ya |
doğru en az gol yiyen kaleci runje de en az gol atan forveti de herhalde bobo ile nobre.ilk onbir de 7 tane stoper olursa tabi en az gol yiyen takım olursun |
az gol yemis olabilir ama güven vermiyor... |
en saonunda iyi bir yönünü gördüm runje nin |
Alıntı:
|
ama yediklerini hep kaybettikk |
benim için hiçbir anlamı yok bu istatiğin,her maçını stadda izledim, bu adam güven vermiyor |
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...1030151033.jpg RUNJE'YE MÜJDELİ HABER... Beşiktaş kalecisi Vedran Runje, Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Slaven Bilic tarafından 21 kişilik milli takım kadrosuna alındı. Runje, Hırvatistan'ın, 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerinde (E) Grubu'nda 15 Kasım Çarşamba günü İsrail ile Tel Aviv'de yapacağı maçta milli formayı giyecek. Hırvatistan Milli Takımı kadrosunda Beşiktaşlı Runje dışında Milan'dan Simic, Juventus'tan Kovac, Bayer Leverkusen'den Babic, Standard Liege'den Rapaic gibi isimler bulunuyor. |
vala gercekten ne derseniz diyin , adam ligin en az gol yişyen kalecisi. hep böle olmasını umut ediyoruz. |
Bu hesaba göre baki de süper defans oyuncusu. öyle mi? runje serbest vuruşta yanından aheste aheste geçen topu çıkartamayan bir kaleci. Ne yazık ki......... |
beyler runjeyle ilgisi yok az gol yemiş olmamaızın biz oyunu sürekli orta sahada tutuoz yenilsek bile... |
Alıntı:
|
boşverin abi runjeyi. duygusal davranmanın bir manası yok. göndersinler işte. beşiktaşın kalecisi falan olamaz bu adam. |
runje iyi olcak |
daha eleştirilsin aferin bize medyanın kötü göösterdiği şeylere inanıyouz ama artık görelim beşiktaş iyi yolda mekanikleşiyor artık ve iyi olacak |
Birakinya Yarim Saatte Topu Oyuna Sokar Taraftar Cagirir Gitmtez Tavir Alir Arkadaşalriyla Kavga Eder Elindsen Toplari Kacirir Hangi Yönü Kaldi Iyi... |
az yemis OLABILR ama hepsi nerdeyse onun hatasii hataa da yapmasa kesin 1inci dik simd |
Oyun Takdiğimizdendir. |
ben bir taraftar olarak runjenin çok kötü bir kaleci olduğuna inanmıyorum çünkü değil en azından cordobadan daha kötü değil ama şahsi görüşüm kaleciyi yerliden yana kullanmak ayrıca sorunumuz gol yemek değil gol pozizyonuna girememek gol atsak inanın runjeyi kimse eleştirmez en azından medyanın gazına gelmeyenler eleştirmez |
bende inanamıyorum ama adam hiç güven vermiyor. ne zaman ne yapacağı belirsi |
diğer bir konuda milli takıma çağırılan her oyuncunun iyi olmadığını da anlayalım. bakarsınız bizim bakiyi de alırlar :) |
evet en az gol yiyen takım ve kaleci |
runje son 2-3 macta cok iyi ama bende gider :D |
Runje yerine başka kaleci olsaydı en fazla 4-5 gol yerdik |
runje kalede güven vermiyor |
Runje en basit en amatörce gol yiyen tek kaleci.....Ona bakarsanız martinez veya cordoba veya mondragon veya veya.... ondan daha çok gol yedi ama ondan kötü kaleci diil bu saydıklarım.... |
geri dörtlüyü sakarya maçında kaptanın çıkın demesine rağmen tigana hala savunmaya çakılı kalın derse tabi en az gol yiyen kaleci olur.biz en az gol yiyen deil maç kazandıran kurtarışları yapacak kaleci istiyoruz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:38 . |