![]() |
DİNAMO taktiği LUCEDEN http://img218.imageshack.us/img218/6...0400111fi0.jpg Dinamo'ya taktik Luce'den! Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nda yarın deplasmanda karşılaşacağı Dinamo Bükreş'te teknik direktör Mircea Rednic, rakiple ilgili tüm detayları, siyah - beyazlı takımın eski çalıştırıcısı Lucescu'dan aldı. Yakın dostu olan Mircea Lucescu ile görüşen Rednic, halen Ukrayna'da Shakhtar Donetsk'in başında bulunan Rumen teknik adamdan Beşiktaş'la ilgili bilgiler aldı. Lucescu'nun da ligde art arda 12 galibiyetle zirvede bulunan ve kendisine ait 14 maçlık rekora yaklaşan Rednic'i tebrik ettiği öğrenildi |
luce baba ayıp valla yawwww.ekmek yedik su içtik.yapılırmı bu bize yaaa.gelde bize o takım hakkında bilgi versene. |
her avrupa maçı öncesi böyle kolpa haberler çıkar.yok bu futbolcu o takım hakkında bilgi wermiş.yok bunu yapın demiş yok eski bi antrenör yardım etmiş...alıştık artık kolpa habere.. |
tabi allahın inat herifi luceden taktik alcak bildiğinden vazgeccek cok zor hatta imkansız bana kalırsa... bnde inadına tiganacıydım ama olmuo artık hem inat hem kendini begenmis bize mutevazı teknik adamlar lazım |
KardeŞİm Taktİk Maktİk Sorun DeĞİl. İsterlerse 10 Hocadan Taktİk Alsinlar. Bİzİm Futbolcular Yeterkİ Adam Gİbİ Oynasinlar.taktİk Maktİk İŞlemez Bİze. Ama Bİzİm Futbolcular Ruhsuz Oynarlarsa TaktİĞe Bİle Gerek Kalmadan Yenerler Bİzİ. Yanİ Kisacasi İŞ Bİzİm Futbolcularda Bİtİyor.Çikip Adam Gİbİ Oynamalari Lazim. |
olmazki be luce |
Alıntı:
|
saçma haber nerde kardeşim adam kendi takımıyla uğraşıyordur neden uğraşsın bunlarla |
bi kere lucenin takımından eser kalmadı,ne taktiği verecek luce.ayrıca beşiktaş hakkında rakip takıma taktik veridyse de yazıklar olsun |
Bende Sandım ki Lucescu Tiganaya Taktik Verdi... Yapma Luce Baba Yaa :( |
Türkiye`de Saat: 14:23 . |