![]() |
Tigananın mersedesi kayıp!!!! Tigana'nın Mercedes'ini çaldılar http://www.superspor.com/images/1/29..._tigana027.jpg Beşiktaş Teknik direktörü Tigana'nın Mercedes'i çalındı. Şoförü, önceki akşam Tigana’yı evine bıraktı ve her zaman olduğu gibi 34 BJK 87 plakalı otomobille Sarıyer Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki evine gitti. Gece geç saatlerde kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlar şoförün evine girdi. Mercedes’in anahtarını alan hırsızlar bahçede bulunan otomobili alarak kayıplara karıştı. Hırsızlık olayı kısa sürede fanatik bir Beşiktaşlı olan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’a iletildi. Cerrah’ın verdiği talimatla otomobilin bulunması için ilçe ekipleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Kulübün Tigana’ya Romanya dönüşü başka bir otomobil tahsis edeceği bildirildi... |
Tigananya geçmiş olsun istanbul da her insanın başına gelebilecek olay onunda başına gelmiş... |
koymaz bir mercedes ona yönetim nasıl olsa yenisini alır |
geçmiş olsun ama şöförde iyi uyumus yani :D |
Tİgananin Kendİsİde Kayip 2 Aydir. |
geçmiş olsun |
tigana dikkat etsin onuda calarlar :) saka bir yana iyi olmamis |
akıllanmazsa hayatı kayıcak mercedesin lafı mı olur. |
bişi olmaz bi mercedesten |
Alıntı:
|
kimbilir hangi ac köpek CALDI eziklerden |
Araba Klubun Beyler Ne Tiganasi |
gecmis olsun ya kimsenin basina vermesin... |
geçmiş olsun da,klüb bir araba tahisis edecekmiş ya aceleci olmasınlar kanuımca,belki bükreşten sonra fransaya gider dönmemek üzere.. |
Zaten beşiktasa konsantre olamıyo aklı hala fulhamda bide mersosunu götürmüşler yandık valla... bi arabaya mukayet olamamışlar mı yaa yuh valla... gecmiş olsun ne diim.... |
geçmiş olsun,çalan hangi açsa da bir an önce yakalansın |
ben caldim hehe , bende rehin adam gibi oynatmasin satarim haaa:D :D :D |
tigana ya koymaz boru gibi tazminatı var |
hehe süper yorum ama olan kulube oldu bunun parasini Tigana vermemistir... |
bi mercedes tigana ya ne der:) yinede geçmiş olsun bulunur inş.. |
biri ona msj da vermek istemiş olabilir esasında :) |
Bi de kendisi kaybolsa ne güzel olacak |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:21 . |