![]() |
Hakeme Dikkat!!! http://i.karakartal.com/images/haber...em003_0211.jpg Bu hakeme dikkat! Fenerbahçe’nin Dinamo Kiev’le deplasmanda oynadığı maçta hatalı kararlarıyla dikkat çeken Ceferin, bugün de Beşiktaş’ın maçını yönetecek. UEFA Kupası’nda bugünkü kritik Dinamo Bükreş maçına çalkantılarla çıkacak olan Beşiktaş’ta bir diğer yandan da hakem konusunda büyük endişeler yaşanıyor. Mücadeleyi yönetecek olan Sloven hakem Darko Ceferin, Fenerbahçe’nin şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Dinamo Kiev ile deplasmanda oynadığı ilk maçı idare etmişti. Sarı-Lacivertli ekip aleyhine yaptığı önemli hatalarla karşılaşmanın seyrini etkileyen ve 3-1’lik yenilgiye zemin hazırlayan Ceferin, Semih’in attığı nizami golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz saymıştı. Ayrıca Serkan Balcı’yı da tartışılan bir kırmızı kartla oyundan atarak hatalı kararlarıyla da bir anlamda maça damgasını vurmuştu. Aynı hatalarla karşılaşmak istemeyen Siyah-Beyazlılar’ın ise hakemin bu tutumunu göz önüne alıp, futbolcuları uyardığı belirtildi |
(tÜm TÜrk Takimlari)yillardir Çekİyoruz Zaten Hakemlerden. |
ulen şu hakemlerden yana yüzümüz bi gülmeyecek mi yawww.nedir bu çektiğimiz hakemlerden.bi günde şöle sorunsuz bi maça çıkmayacakmıyız |
hic bir turk takimi icin takdir hakkini kullanan yabanci hakem gordunuzmu karsi takim aslinda sahaya 12 kisi cikiyor |
Hakemde Etkileyemeyecek Skoru... Alacaz Maçı Kardeşim.... |
Bİ collina bizi severdi ya |
skor hakemin kararlarına kalmayacak şekilde ilerler umarım |
Alıntı:
|
Alıntı:
collina haric bence... |
Sahada oynayan Beşiktaş'sa 3 yersen 4 atacaksın. hakem, takım vs. iyi oynadıktan sonra herşey hikaye. |
bugün de bizden YANA OLSA bari |
Ya adam gibi,ruhla,hırsla oynasınlarda varsın hakem cem papila olsun hiç ilgilendirmiyo beni.. |
Alıntı:
|
Hakemler Her Zaman Bize Karşi Zaten Ilk Defa Olmaz Ki Biz Hakem Ne Yaprsa Yapisin Yenmemiz Gerekirrr |
yaktın bizi hakem,gökhan yokken diğer maçta ne yapacağız biz |
gerçekten dikkat nasıl bir maç yönettin sen ya korner verilmedi fauller bi garipti penaltı penaltı değildi |
Allah belanı versin hakem |
penaltıya kadar guzel mac yonettı ama verdıgı haksız penaltıyla bızlerı kahrettı :mad: :mad: ayrıca buldugun pozısyonları degerlendıreceksın boyle pısıpısıne yenılmeyeceksın |
dakika 85e kadar güzel sonra isi bozdu.... |
Allah Belani Versin Hakem |
evet umdugum başıma geldi allah belanı versin evine gitmek nasip olmasın.......... |
evet kardeşim harbiden haklıymışsın o ne biçim hakem yaaa |
idda ediyorum biz dinamoya değil hakeme yenildik. 1-penaltı penaltı değil 2-iptal edilen golümüz buz gibi gol 3-maç boyunca bize verilmeyip rakibe verilen fauller. bu hakemler yüzünden avrupada her maça 1-0 yenik başlıyoruz zaten. |
Alıntı:
ya evet hakem falan da hep böyle hakeme mi dert yanacaz..neden son vuruşları yapamıyoruz..bu da etkili değilmiydi bu sonuçta... |
iptal edilen golümüz hakkında bilgisi olan? |
Adam fena değil derken son 10 dk da resmen maçı resil etti birde kendini affettirir gibi rakibide 9 kişi bıraktı..Ana avrat sövesim geliyor hakeme kendimi zor tutuyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
rosenborg maçı geliyor aklıma. |
Bir adam bu kadarmı kansız şerefsiz olur emeğimizi çaldın şerefsiz hakem.... |
bizim çektiğimiz acıların fazlasını çıkarsın allah belanı versin ya hem maç gitti hem savunma çöktü |
beyler diyosunuz ki hakeme yenildik biz 11 kişiyi aşarak durumu 1 1 yapmışız ve tek bi kişiye mi takılacaz...o kaçan goller gol ollsaydı hakem kendi kafasından onlara gol verip durumu mu eşitleyecekti.. ben hakemi savunmuyorum verdiği kararları izlerken sövüp durdum zaten, fakat bizim forvet oyuncumuz gibi beceriksiz bi adam olursa %100 lük golleri kaçıran biri kendi çıkarı uğruna oynayan biri o pozisyonları gol yapamıyorsa diyecek bişey yoktur...bobonun yerine gökhan güleç yada akın olsaydı ordan en az 3-1 dönerdik... |
yaktı bizi,tek suçlu hakem değil tabiki,en azından skoru etkiledi 1-1 dönebilirdik ve avantaj olurdu bizim için |
öle bi penaltı veriyo ondan sonra zamn geçirmeye yönelikmidir bilinmez kırmızı katlar oyun kontrölünden çıktı... |
şerefsizzz hakemm |
Alıntı:
|
bu hakemin bu kadar skora etki edecegini tahmin etmemiştim. hem adamlara penaltı hediye etti,hemde en iyi defans oyuncumuz gitti. |
Alıntı:
|
hakem konusunda hep atar tutarım,ama dünkü maçın hakemi penaltıya kadar muazzam maç yönetti,ve penaltıda art niyetli olduğunu hiç düşünmüyorum,yani gökhan aslında bunu hep yapıyor,pozisyon penaltı olmasada oyle bir girişi varki,,yani öyle sakat giriyorki uzaktan hakikaten bişey yapacak gibi duruyor.adi hakem ahatalı diyelim ama suçu beceriksizliğimizden çok hakeme yüklemek bence abesle iştigaldir.. |
ya gidin allah aşkına maçta 20 tane pozisyona gir atama sonra suç hakemde ne yapsın hakemmi atsın golü penaltıda aynı pozisyon bize yapılsa penaltı demiyecekmiyiz adam profesyonelce darbeyi yer yemez bıraktı kendini. ofsayttan sayılmayan golde de hakem doğru karar verdi son adam defans oyuncusuydu futbol kurallarını bilmeyenler eleştiriyo işte hakemi bence çok iyi yönetti bi tek bize vermediği bi korner var aut verdi bırakın o kadar da olsun |
| Türkiye`de Saat: 05:55 . |