![]() |
Galibiyete süper prim Beşiktaş yönetimi, Dinamo Bükreş maçı öncesi kesenin ağzını açtı http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Futbolcuları teşvik etmeyi amaçlayan yönetim, Dinamo Bükreş galibiyeti için 10'ar bin dolar prim vaadinde bulundu. Daha önce, UEFA Kupası'nda gruptan çıkabilmenin priminin 30'ar bin dolar olduğunu açıklayan siyah-beyazlılar, oyuncuların moralini biraz artırıp, daha iyi motive olmalarını amaçlıyor. (Milliyet) |
bu maçı alırız büyük ihtimalle |
inşallah alırız bu maçı yaa,yoksa işler iyice sarpa saracak,para doping olur mu bilemem ama,ruhlarını ortaya koysunlar yeter |
Yani bu kadar kötü oynayın,sonra şansa bala yenin orda adamları parayı cebe alın diyor bizim yönetim he,o zaman sakarya maçından sonrada ceza verseelrdi takıma.. |
insallah mac bizim olur... |
ilaç gibi etki yapar inşallah. |
Alıntı:
Umarım kazanırız... |
bu macı kazanamassak tahmin ediyorum ki tigananın gidiş kapısı aralanmaya başlar.!! inş. kazanıp böyle olasılıkları bi kenara bırakırız.!! zaten kazanmaktan başka da çare yok. |
gitti on bin dolar... bu ne biçim bi şanstr iyi oynayıp kaybetmek.. |
kötü oynayıp kaybedince bu kadar üzülmüyordum yaa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
isi gücü para olmus herkesin... |
aldıkları para haram olsunki bu takım isteyince nasıl oynuyor demekki çogu zaman istemiyolarmış... |
Eğer bu hbr doğru ise yönetime diyecek bişey bulamıyorum.. Bu kadar aptal bi sistemmi olur ya?? Sanki Bükreşi yenmek çok büyük bir olay. tabiki yenicekler prime ne gerek var??? |
primle de olmadı,nasıl olcak bu iş anlamadım gitti |
saddamin ölen oglu napiyodu irak milli takimina... ohaaa abarttim ya cöshhh olmaz... insallah daha iyi oluruz... |
bu yönetim zaten sadece parayla motive eder futbolcuları o da çok yapmacık kalır. sinan engin de aynı şeyi yapıyordu ama adam yolunu yorgamını biliyordu. şöyle futbolcularla iyi iletişim kuracak bir insanın ihtiyacı ne kadar da çok ama onlar anlamaz bütün yetkileri tigananın eline vermişler ali gültikenin de ne yaptığı belli değil.. |
parayla saadet olsa ezikler avrupada 1 galibiyet alırdı.. bakın o bile yok :D |
Dün akşamki güzel maçın açıklaması pirimmi yoksa , eğer pirimse yazıklar olsun size... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:21 . |