![]() |
Bükreş Maçının Kadrosunu Kim Yaptı..?
|
abi sinan engin'in geri dönmesi için imza mı toplasak,anket mi yapsak n'apsak? |
yaw herşeyin altında bişey aramaya başladık adam ne diyordu adamlardeğişir sistem değişmez diye sistem aynıydı tek forvet çıkmadıki iki forvet çıktı delgadoda forvetti. karıştırıyorsunuz yine dün akşam yenilmiş olsak bile kazanmayı hakeden güzel futbol oynadık bunun keyfini çıkartmayı bize çok görmeyin yaa |
yok artık daha neler ne sinan engini ya adam zorla kovulduğu yere girmeye çalışıyor görmüyormusunuz adam resmen kirli ilişkileri için kullandı takımımızı. nerdebeşiktaş ilkeleri |
besiktas ligdede bole oynrsa en ykın rakibiyle 10 puan farkla bitirir..ve sampıon olrz..koray ve kleb orta sahada oldugu surece ve serdar dünkü gibi top cldıgı sürece...rico ve delgado brber oynadıgı surece..ve bide runje hata ypmzsa bu tkım izlnmıye deger bi tkm olr |
sinan bu işi çözer |
Alıntı:
|
kimin eli değdiyse bu kadroya eline sağlık,böyle oynayıp da yenilsek bu kadar protesto olmazdı şimdiye kadar,küçük değişiklerle bu takım tekrar istediğimiz hale gelir |
bu kadroyu yapan bile belli degil baslıga göre tigana sen ne işe yararsın ama bu taktigi sen yaptıysan da tebrikde ederiz... |
Ya bizim insanımız hakkaten çok garip ya.Valla inanamıyorum bazen hiçbirinize.10 haftadır sistem değişsin,sistem değişsin dedik durduk,adam değiştirdi sistemi şimdi de hani değiştirmezdin niye değiştirdin şimdi de deyip garip komplolar üretiyoruz.Gerçekten çok garip bir millet Türk milleti.Bizle uğraşılmaz ya!!!:mad: |
(Gazetecilerin bir basın toplantısında mösyö Tigana hani sizin sisteminizde futbolcu değişir sistem değişmezdi ne olduda değiştirdiniz derse , ne cevap vereceğini çok merak ediyorum) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- bende çok merak ediyorum aslında ama yanlışlarını görmüş de olabilir tigana buda bir ihtimal..bişeylerin farkına vardıysa buna daha çok sevinirim... |
Alıntı:
sana katiliyorum.... |
Dün Ricardinho bi işe yaramadığını gösterdi TİGANA ise zamanında oyuncu değişikliğine gitseydi maçı rahat kazanırdık. |
Normalde tigana kuruyodu ama o kurmamıstır kafasına taş düşmemişse tabi |
Adamı sistemi değiştirdi diye takdir etceğimize kesin yönetim değiştirtmiştir,hani değiştirmezdin sistemi diye rencide etmeye çalışıyoruz.Lütfen biraz dikkatli yorum yapalım ya.İstediğimizi yaptı olmadı bir daha ki sefere olacaktır diye düşünüyorum.Tigana her maça böyle çıksın biz kaybetsek bile alkışlanırız.Bizim için de önemli olan bu değil mi?? |
Alıntı:
|
offoff, adam sisteimi degistirmiyor kötü diyorsunuz, sistemi degistiriyor, simdide o yapmadi diyorsunuz....bende demistimki bu mactan sonra bari tiganaya laf atmazlar, ama diyecek birsey buluyorsunuz masallah..... |
Alıntı:
|
kim yaptıysa eline sağlık gerçekten bari Antalya maçında klasik sistemine geri dönüp bizi tekrar kahretmesin Tigana. Klebersonun yerine İbrahim akın ya da Burak oynasın tamamdır. |
Kimse kimseyi kandırmasın bu maçdan önce Tigana'nın iddiası şuydu ; benim sistemimde futbolcu değişir sistem değişmez ,ayrıca Delgado & Ricardinho birlikte oynamaz diyordu. ------------------------------------------------------------------------- delgado ve ricardinho yu yanyana birlikte oynatmam diye bişey demedi. yanlıs hatırlamıyorsam sunu dedi.: ''delgado ve ricardinho yu su takımın durumuna göre birlikte oynatamam hazır değiğlller. hazır oldukları zaman tabiki oynatıcam ama su durumda ikisini oynattıgım son iki maçta 6 gol yedik. ben deli değilim. zamanı gelince oynarlar '' demişti. yaa benim anlamadıgım oynatmazsın niye oynatmıyosun deniyor. oynatırsın hani oynatmicaktın,kim emir verdi oynatman için falan filan deniyor. herkes gazete de okuduklarını geliyor bu foruma teknik direktör edasıyla adama işini ögretmeye kalkıyoruz.bırakalım artık bu anlayısı.!!! |
birincisi yan yana oynamadı arkalı önlü oynadılar ikincisi oynatsa suç oynatmasa suç |
Tigana ilkelerinin tamamından vazgeçmiş , bu kadroyu yönetim baskısıyla değiştirdiğine kalıbımı basarım , Tigana eleştirilemez diye birşey yok yanlış her zaman eleştirilir , madem bu kadroyu Tigana yaptı bugüne kadar bize niye işkence çektirdi şu takımı daha önce sahaya sürseydi şimdi ne erciyesle berabere kalırdık , ne trabzona yenilirdik nede sakaryayla berabere kalırdık... |
Teknik direktörümüz Tigana ne baskan ne baskasi, kim degistrecek sistemi malzemecimi arkadaslar Tiganaya saygili olmamiz gerekiyor cünkü o her nekadar "istemesemde kalmasini" besiktasin Teknik Direktörü... |
nedense serdar.k ya bi trlü ısınamadm |
tiganaya birileri birşeyler söylemiş,belli,yoksa böyle bir düzenle sahaya çıkacağına ben de inanmıyorum |
bu sistem kesinlikle daha ii |
saglam golcü lazim |
Tigananın yapmadığı kesin |
Alıntı:
|
bükreş maçı kaybedilmesine rağmen kendimize gelme maçımızdı |
bana aklırsa artık dinamodan 1 puan almak için ve nobrenind eyokluğunda gökhanın bu sefer yetersiz kalacağını düşündüğü için böyle yaptı.Yani bunu ligdede yaparsa eywallah,ama özüne dönerse ki bakiyi stoper oynatmak ve delgado-rico ikilisinden birini yedek bırakmak gibi işte o zaman bunun göstermelik olduğunu anlarız.. |
herşeyde bişey bulmamalıyız |
bence bu oyun daha ıyıydı |
wardaw kardeşime sonuna kadar hak veriyorum.helal kardeşim çok güzel bir tespit yapmışsın.arkadaşlar bizim kafamızda yer etmiş kötü olursa tiganadan iyi olursa başka biri yapmıştır diyoruz.olmaz bu takımın teknik direktörü tiganadır bence en iyisini yapmaya çalışıyodur.kimse ekmeke yediği yere ihanet etmez.etmemelide |
Alıntı:
bence tiganaın tercumanında bi sorun vardır tigana tükürdüğünü yalamaz dediğinden vazgeçmez ben ınanmıom tigananın böle dedikten sonra bu sistemle çıktığına bence böle dememiştir eğer bu kadroyu sinanengin kursaydı tigana aynen şöyle derdi antrenmanlarda bu takımın başında sen mi vardın derdi.... |
Alıntı:
Bak ben sana bi şey söyliyim dostum.Sistem değişikliğine hepimiz sevindik.Zaten böyle daha iyi olacağı belliydi ama daha 3 gün öncesine kadar benim sistemim doğru hata futbolcularda diyip onları basının önüne atan Tigana değil miydi ? Tigana sistemini değiştirmeden önce de yazdım gene de fikrim değişmedi.Eğer fikrim 1 maçla değişiyorsa ben ikiyüzlü bir adamım ve bizim klasik spor yazarlarından zihniyet olarak bir farkım yok demektir. Bu adam inatçı. Benim ve burdaki önemli bir çoğunluğun 10 haftadır gördüğü şeyi eğer bu maça kadar görmedi de şimdi görebildiyse durum zaten çok daha vahim.Ben böyle bir şeye inanmak istemiyorum(zaten inanmıyorum da) çünkü bu Tigana'nın inatçı olduğuna inanmaktan daha vahim bir durum.Yaptığı bu değişiklik ona uçak biletini göstermelerinden kaynaklanmasın sakın ? Ne tesadüf ki yönetimin yaptığı olağanüstü hal toplantısından sonraki ilk maça denk geliyor .Siz bunun Tigana'nın tamamen kendi insiyatifiyle olduğuna inanıyorsanız inanmaya devam edin.Beni kimse inandıramaz.Dua ettiğim tek bir şey var ki umuyorum eski inatlarına dönmez.Toraman'ı tekrar sağ kanatta, Baki'yi sol bekte, Koray'ı da stoperde görmeyiz umarım.Çünkü bu takımın potansiyeli var.Tekrar söylüyorum Tigana sayesinde değil ona rağmen bu noktadayız.Sadece Dinamo Bükreş maçında Tigana önümüze dikilmekten biraz olsun vazgeçti. İnşallah eskiye dönmeyiz ve takım bu yeni sisteme alışıp üzerine bir şeyler koyabilir .Bu olay 10-15 hafta sürer ben de o zaman evet Tigana artık uyandı ve değişti derim. Ama bunu 1 haftada demem.Tıpkı Tigana'yla bu iş olmaz lafını söylemek için geçen haftaya kadar beklediğim gibi.Bu adamı ne kadar seviyormuşsunuz ya. |
antalya maçından sonra bu sorunun cevabını daha rahat verebilriz,bakalım tigana antalyada nasıl bir sistemle oynayacak |
sinan enginin geri gelmesi için ne yapmalıyız yaa o gelse bu takım daha yenilmez |
Türkiye`de Saat: 10:23 . |