![]() |
Daumla anlaşıldımı??? Siyah-Beyazlılar'da Daum sesleri!http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/6531daum.jpg04 Kasım 2006 13:40 Beşiktaş’ta sıcak saatler yaşanıyor... Son haftalarda alınan başarısız sonuçların baş sorumlusu olarak gösterilen Tigana’nın yerine yönetim alternatif isim arıyor...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Başkan Yıldırım Demirören’in, geçtiğimiz günlerde Alman çalıştırıcıyı arayarak transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Christoph Daum’un, Demirören’e cevabının ise: “Size yardımcı olmayı gerçekten çok isterim” olduğu bildirildi. Çok özel görüşme Beşiktaş’ta sıcak saatler yaşanıyor... Son haftalarda alınan başarısız sonuçların baş sorumlusu olarak gösterilen Tigana’nın yerine Siyah-Beyazlı takımın alternatif hoca arayışlarına girdiği öğrenildi. Hemen hemen her fırsatta Beşiktaş’ta görev yapan eski teknik direktörlerle sık sık bir araya geldiğini ifade eden başkan Yıldırım Demirören’in, geçtiğimiz günlerde Christoph Daum’la çok özel bir telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi. Kayıplara karıştı Fenerbahçe’yle üstüste 2 şampiyonluk yaşayan, 3.sünü de kılpayı kaçıran tecrübeli çalıştırıcıyı telefonla arayan Demirören’in, Daum’a “Çok zor günler yaşıyoruz. Bizimle çalışmak ister misin?” dediği, Daum’un da, “Size yardımcı olmayı çok isterim” karşılığını verdiği kaydedildi. Demirören’in, Daum’un verdiği olumlu cevabın ardından, “Şimdilik bu görüşmeyi gizli tut” önerisi üzerine, Alman çalıştırıcı da ‘sırra kadem bastı’. ‘Bizden haber bekle’ Dinamo Bükreş maçından önce yapılan bu görüşmenin ardından Daum, cep telefonunu da kapatarak kayıplara karıştırken, Demirören’in tecrübeli çalıştırıcıya, “Şu an Tigana’ya son bir şans daha tanıyacağız. Ama sen her an göreve gelecekmiş gibi hazır ol. Bizden haber bekle. Senin de tahmin edebileceğin gibi, bu işler kolay değil. Tazminat ve bürokratik işlemler bizi zorlayabilir” dediği iddia edildi. |
Yalan haber üretmek bedava yazan yazana yersen tabii bu haberide sallayan muhabiride tebrik etmek lazım. çok özel telefon telefon görüşmesi ise bu sallama ,haberi nereden çıkarmış,demirören mi ona söyledi |
yalandır umarım... |
inşallah yalandır. en azından ben böyle olmasını istiyorum |
inşallah yalandır |
inşallah yalandır.. |
daum gelse ne yapacakki.... |
ya yönetim gaspette o kadar değildir |
yalannn |
daum tiganadan 10 kat iyidir. |
Yalan ya,buıraksınlar bu haberleri.Valla dum gelirse gelen gideni bile aratabilir.. |
ne bu ya nedio bunlar allah askina daum kim ya |
Yalaaaaaan. |
daum olacağına lucescu olur,inanmıyorum bu habere ben |
tigana gidecek olursa tek adayım daumdur. adamın türkiyedeki başarıları ortada. İddia ediyorum gelirse bu takım bu sene şampiyon olur. Kadromuz tam dauma göre ofansif bir kadro. Lucescu'ya bile bu açıdan dolayı tercih ederim daumu. |
Alıntı:
aynen katiliyorum....suan gelwebilecek en iyi adam daum en azindan kanat organizasyonunu ogretir takima tigana efendinin yapamadigini |
daum la ne işimiz var bizim yaa |
ben öncelikle tigan nın kalmasından yanayım ama tigana nın yava yavaş sınırları zorladığıda baki eğer tigana giderse bence ilk tercih lucescu olmalı oda olmazsa daum olsun hem türkiye yi ii tanıyor hemde displin yönünden tigana dan ii gelmesinde bana göre bi sakınca yok ama öncelik lucescu |
arkadaşlar bu yazı fanatikte yayınlandı ve mehmet demircan adlı muhabirin imzası war.isim olmasaydı yalan diyebilirdik ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz...ayrıca daum 5-6 sene burda antrenörlük yaptı...özel muhabiri kesin vardır ve arkadaşları tabii...hayırlısı ne ise o olsun... |
tigana dan ii olduğu kesin ama. forza lucescu |
aynı gta vice city gibi ne görev bea zuhahha:D:D |
nedir bu daum isi resmi sitede de yalanlama yazisi cikmamis eger dogru ise o zaman ne gerek var tiganayi gonderip daumu almanin oldu olacak milneyi getirin bari :) |
benim inancim tigana yanlış yönlendiriliyor veya tigana gibi birteknik direktöre sahip olduğumuz için takımı kurarken hataya zorlanıyor şu eldeki kadro inanıyorumki her teknik direktörün imreneceği bir zenginlik ama bu zenginlik hovarda bir şekilde harcanmasın ve inanılsın ben inanıyorum her beşiktaşlıda inansın iyi günler çok yakın saygılarımla BEN MUSA'NIN BABASIYIM |
kolpa basın kolpa haber |
biraz ortalık limoni olsun daha neler neler çıkacak baksanıza işte tüm medya Beşiktaşın çok daha kötü olması için uğraşıyor |
ezik haberi inanmayın.... |
daum kim yine gelecek batıracak bizi kimi alcak bize alex gibi alex'imi?Tigana kalsın biz genç kadro istiyoruz daum getirecek 30 27 yaşındaki adamları gidecek serdar, burak, delgado |
daum gelirse 2 seneyi daha unutun |
Ezikbahçe eski teknik direktörü Christoph Daum'un İngiltere Promier Ligi'nden teklif aldığı bildirildi. Kölner Express gazetesinde yer alan habere göre Emre Belezoğlu'nun formasını giydiği Newcastle United takımının Alman teknik adama kancayı taktı. Daum gazeteye yaptığı açıklamada Almanya dışından kendisine iki ciddi teklifin geldiğini doğruladı. Gazete İngiltere'de futbol kamuoyunun ligde onyedinci sırada bulunan Newcastle takımının eski başarılı günlere Christoph Daum ile ulaşabileceği konusunda hem fikir olduğunu yazdı. Alman teknik adam ise kendisine şu ana kadar Almanya'dan herhangi bir teklifin gelmediğini, İngiltere'de çalışmanın da ilginç olabileceği yönünde açıklamalar yaptı. Ayrıca Bayer München menajerini Uli Hoeness Daum'un Alman liginde çalışmasına karşı çıkıyor ve onu Bundesliga'da bir takımın başında görmek istemediğini her fırsatta dile getiriyor. Bu yüzden otoriteler Alman teknik adamın Bundesliga'ya geri dönüşünü şu anda imkansız gibi görüyor. Daum geçtiğimiz günlerde yaklaşık bir ay kadar süren Güney Amerika gezisinden geri döndü. Eşini Köln'de bırakıp geziye çıkan 53 yaşındaki teknik adam iki hafta Arjantin iki haftada Brezilya'da futbolcu izlediği bildirildi. Bu arada İngiltere liginde teklif aldığı ikinci takım hakkında bir açıklama yapılmadı. |
daum gelirse inanıyorumki takım çok daha kötü olur. bana göre daum beşiktaşın başına hiç gelmemeli. tigana ısrar etmeliyiz. eğer istikrar arıyorsak. |
bu yazıyı fanatikte okudum. mehmet demircanın imzası var. BEŞİKTAŞ ile ilgili tüm haberler onda toplanıyor. yalandır diyemicem, dogru da diyemicem. inş. dogru değildir. tigana daum dan çok daha iyi. |
Alıntı:
2- yanlis yönlendirenler kimler? 3- tigana eger yönlendirilebilen biri ise GITSIN! |
daum boş bir hoca değil ama fazla doluda değil |
ins yalandir!!!! eger tiganada gidecekse gelecek adam LUCESCU bence |
gelmesin!!!tükürdüğünü yalamak yakışmaz beşiktaş'a!!! |
Biraz daha sabredilmesi gerekiyor kanaatindeyim. Beşiktaş toparlanmaya başladı. Başamazsa gider zaten, kimler gitmedi ki! |
bumu toparlanmıs halimiz uefada 2de 0 ligde şimdiden 5 puan fark |
daum olmamalı bence eğer tigana gidecekse |
denize düşen yılana sarılır gelmesin bu adam ya |
Kim Cikarmis Bu Haberi Gereksizz |
Türkiye`de Saat: 17:54 . |