![]() |
Demirörenden erzik'e gönderme!!! Demirören, Şenes Erzik'e yüklendi Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'e sitem etti. Fenerbahçe kongre üyesi olan Erzik'in siyah - beyazlıların maçlarına gelmediğinin altını çizen Demirören, "Neden sadece Fenerbahçe'nin maçlarına geliyor? Herhalde bizim Bükreş'teki maça gelse hakem o penaltıyı veremezdi" diye konuştu. Bu konuyu Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile de konuşacağını ifade eden Beşiktaş Başkanı, "Sonuçta bu işin ucunda Türkiye var. Hep onu Fenerbahçe maçlarında görüyoruz. Üstelik her sefer de davet ediyoruz. Ama maçlarımıza gelmiyor" sözleriyle sitemde bulundu. (DHA) |
ßence Demirören Doğru Demiş.!!! |
senes erzik in bir febeli olmasıyla değil de uefa asbaşkanı apoletiyle türk takımlarına gerekli ağırlıgını koyması gerekiyor. |
dogru söylemis baskan |
Birde ağlasaymışın başkan bizim maça gelmiyorsun,hep onlara gidiyorsun diye,bu ne şimdi ya??Alalalalh istediğine gelir,istediğine gider,niye böyle açıklamalar yapma gereği duyuyorlar çözemiyorum.Her sorun bitti bir erzik kaldı yani.. |
doru sölemiş başkan |
bu iş lobi meselesi maça gelip gitmeyle olacak iş değil. aynı hakem fenerin maçında da hata yaptı bana kalırsa bu hakem kalitesiz bir hakem bu hakemde art niyet aramıyorum |
Alıntı:
|
hakılsın başkan. ama eziklerden gelcek yardım Allahtan gesin boşveeeeeerr.. |
her taşın altından bi fenerli çıkıo yaw nedir bu bizim çektiğimiz kendi yapamadıklarını bizede yaptırmorlan unan az kaldı 3 hafta sora görüşces nası ossa... |
Türkiye`de Saat: 03:57 . |