![]() |
tigana hayatta gitmez |
ben gitsin gelsin demiyorum ama yonetim karar alirda gonderirse 2 aday var 1 lucescu 2 mustafa denizli(yillardir hayalim tutugum asik oldugum takima hizmet edememe demisti) zaten turk olarak digerleri ne kariyer ne tecrube ne karizma olarak bu kadronun altinda ezilirler |
konuyu acan arkadas. seninde alıstık artık her kötü sonuctan sonra forumu galeyana getirici konular açmana.!! seni takım galibiyet aldıgı zaman da buralarda görmek isteriz.!!! bu arada daum gelecegine tigana kalsın bin kat daha iyidir. |
yapmayın arkadaslar ne luce ne daum gelcekse mehmet ekşi takımı da tanıyo neden reailin yaptıgı gibi del bosque yi getirmesi gibi yapmayalım mehmet hocaya saygı duycaklarına eminim |
ne Daumu yaw |
merak ediyorum bu topic i acan arkadaş daum gelince hangi teknik adam gelsin diye bi topic acacak acaba? yoksa tigana mı |
forza daum.... |
keske Del Bosque geri gelse |
Forza Besiktas |
tigana kredisini sonuna kadar tüketmiştir,yönetimi göreve çağırıyorum |
şu adamı göndersinlerde kim gelse bu takımı en kötü 2.ci yapar zaten |
artık tiganayla olunmayacagı anlaşılmıstır herhalde... |
ya ne daumu ya o kim. samet aybaba ile sinan engin elele gelsinler işte ozaman havalnırız. |
Alıntı:
|
hepinize katılıorumm aslında... |
Ya bırak daumu kokain davası yüzünden bizi yedi adam daha onun adını ağzınıza alıyosunuz |
anca yerine lucescu getirilecekse tigana gitsin.... Daum tiganadan iyi bir teknik direktor degil |
Hoca yollamak için hoca yollamamalıyız,tigana gitmeli ama onun yerine daum gelrise olan yine bize olacak,daum'un miladı dolmuştur türkiyede bence yani böyle bir hamla çok büyük hata olur,sameti bile tercihe derim dauma.. |
daumun ismini nasıl anıyosunuz beşiktaşla anlamadım ben duymak bile istemiorum ismini bide hoca olarak gelsin diyosunuz tigana gittimi öyle kim gelirse gelsin denilirmi büyük takımdan bahsediyoruz türk olursa sadece mustafa denizli yabancıda olursa eski hocalardan degil yeni birisi bulup getirmeleri lazım gerçi gelecek yabancı t.direktör göremiyorum bizede hoca dayanmıyo her kötü sonuçtan sonra bi hoca gidiyor anlamadım bu işi |
Türkiye`de Saat: 10:48 . |