![]() |
Arsenal Gökhan Zanı İstiyor Beşiktaş'ın milli defans oyuncusu Gökhan Zan, ünlü İngiliz kulübü Arsenal'in takibinde.. Haber Türk'te yayınlanan Şeref Tribünü Programı'da konuk olan Menajer Ceylan Çalışkan, Gunners'in Tigana'nın taviyesi ile genç oyuncuyu izlemeye başladığını söyledi.. Haber Türk'te yayınlanan Şeref Tribübünü'na konuk olan Manejer Ceylan Çalışkan, Beşiktaşlı Gökhan Zan'ı Arsenal'in takibe aldığını söyledi. Tigana'nın tavsiyesiyle Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'in genç yıldızı izletmeye başladığını söylerken, Gökhan için Wenger'e giden ilk raporun da olumlu olduğunu belirtti ajansspor |
aman eğer bu haber doğruysa başkanımız gökhanın değerini biliyordur herhalde 20 milyon euro getirinler verelim başka türlü olmaz |
bencede izlesinler de belki izleniyorum diye iyi oyununa döner havalara girmez. |
bence değerini bulan futbolcu satılmalı |
zaten defansımız evlere şenlik bi de gökhan gitsin de baki ile oynayalım değil mi? gökhanda da son haftalarda form düşüklüğü var,biraz toparlanması gerek |
satılmamalı kesinlikle!! |
sene basında işimize yaramaz deyip antepe geri dönsün diyen tigana şimdide arsen wenger takip mi etsin diyo böyle teknik adamlık olmaz.o zaman kendiside anlamıştır ne mal oldugunu.bir de anlamadıgım nokta su bu haber yeni olduguna göre gökhan zan son 3 maçtır berbat oynuyo izleyen adam nasıl olumlu rapor verdi hayret sizcede öyle degil mi???yalan haber bana kalırsa |
Valla iyi paraya satmalarında hiçbir hata yanı olmaz,onu sattğımız fiyatla on numara bir stoper ve yanına bir forvet alabiliriz.. |
boyle bir ortamda degerini bulan her futbolcu icin teklifler dinlenmeli ama bjk takimindan oyle 2 3 milyona adam alamazlar biz nasi her adama 5 milyon para veriosak bjk den adam almak 7 8 den baslar |
Bence türkiyenin en iyi iki savunma oyuncusundan birisi.. İbrahim Toraman-Gökhan Zan...ben gönderilmesinden yana değilim..sonuçta bizim savunmaya tecrübeli sağlam bir adam alınırsa çok iyi işler yaparlar..ki milli takımın da iki oyuncusu bunlar..bilmiyorum iyi düşünülmeli... |
Türkiye`de Saat: 22:32 . |