![]() |
Gonderelim http://www.fotomac.com.tr/2006/11/15...38FC378AEb.jpg http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif Gönderelim! Beşiktaş'ın eski asbaşkanı Levent Erdoğan, "Tigana artık gitsin. Ödenmesi gereken parayı aramızda toplarız" dedi. Suçlu Tigana'dır Beşiktaş camiasının etkili isimlerinden eski yönetici Levent Erdoğan, Tigana'nın zaman geçmeden gönderilmesi gerektiğini savundu. Erdoğan, "Tigana'nın yaptığı hataların faturasını Beşiktaş ödüyor. Takım deneme tahtasına döndü. Adeta Beşiktaş'la oynuyor. Bu kadar değişen bir takım düzen tutturamaz. Suçlu varsa Tigana'dır. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D 'En iyisi ben bilirim' dediği sürece bu takım düzelmez" dedi. Külfeti paylaşalım Erdoğan şöyle devam etti: "Tigana gönderildiği takdirde ödenmesi gereken para yaklaşık 3.5 milyon euro'ymuş. Ben de bir komite kurup bu parayı aramızda toplama ve hocayı gönderme çağrısı yapıyorum. Hem bu yönetime de külfet getirmez. Benim için kan ağlıyor. Hemen yarın, bu paranın belli bir bölümünü vermeye hazırım. İstikrar ve tribünlerin tek yürek olması için bunun yapılması şart." |
Bu şekilde konuşursanız tabiki bu adam istifa etmez... |
Gönderince düzeleceksek gönderelim.. ama iyi düşünmek lazım.... |
Gönderelim! Beşiktaş'ın eski asbaşkanı Levent Erdoğan, "Tigana artık gitsin. Ödenmesi gereken parayı aramızda toplarız" dedi. Suçlu Tigana'dır Beşiktaş camiasının etkili isimlerinden eski yönetici Levent Erdoğan, Tigana'nın zaman geçmeden gönderilmesi gerektiğini savundu. Erdoğan, "Tigana'nın yaptığı hataların faturasını Beşiktaş ödüyor. Takım deneme tahtasına döndü. Adeta Beşiktaş'la oynuyor. Bu kadar değişen bir takım düzen tutturamaz. Suçlu varsa Tigana'dır. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D'En iyisi ben bilirim' dediği sürece bu takım düzelmez" dedi. Külfeti paylaşalım Erdoğan şöyle devam etti: "Tigana gönderildiği takdirde ödenmesi gereken para yaklaşık 3.5 milyon euro'ymuş. Ben de bir komite kurup bu parayı aramızda toplama ve hocayı gönderme çağrısı yapıyorum. Hem bu yönetime de külfet getirmez. Benim için kan ağlıyor. Hemen yarın, bu paranın belli bir bölümünü vermeye hazırım. İstikrar ve tribünlerin tek yürek olması için bunun yapılması şart." kaynak:Fotomaç |
oturdukları yerden prolarını tüttürerek para basmanın yöneticilik olduğunu düşünüyorlar. para vererek yönetici olunsaydı şimdiye kadar bizim kadar iyi takım olmazdı heralde. |
sadece oturdukları yerden konuşuyorlar birleşelim yerine gönderelim diyorlar. alla allahhh |
ya adamın tazminatı yokmuş ki sadece takım bulana kadar parası ödenecekmiş.e bu kadar teklif var madem yollayın gitsin. |
Beşiktaş'ın eski asbaşkanı Levent Erdoğan, "Tigana artık gitsin. Ödenmesi gereken parayı aramızda toplarız" dedi. doğru olanda bu olur bence.yalnız 3.5 milyon euro da azdeğil. |
Transfer Zamani Nerelerdeydiniz Ya.o Paralari Zamaninda Veremedinizmi.ha Tabii Secim Yaklasiyor |
gitsin artık gitsin... |
|
bencede dogru bir karar resmen deneme tahtası olduk. |
yalan haber |
abiiii fotomaç yazıyosa inanmam :D |
kaynak=fotomaç=kolpa |
konusmayla olmuyor bu isler icrat lazim |
tamamen seçim yatırımı bunlArını alet etmemek lazım |
ama yerine mustafa denizli gelmemek kosuluyla |
Alıntı:
son derece dogru tespit katılıyorum.. |
Biz sabırsız bir milletiz başta hepimiz destek dedik sonra yavaş yavaş azaldı destekçileri ama şu da bir gerçek ki Sivas maçında suçsuzdu bana göre diğer maçların çoğunda ise hatalı .. Hatalarından ders alacak gibi görünmüyor da sirf bu yüzden GÖNDERİLMELİ diyorum. |
şöyle bir atasözü var yukarı tükürsen bıyık aşağıya tükürsen sakal hani bizim durumumuza cuk diye oturuyor |
yaaa gönder gönder nereye kadar??? yinemi devre arasinda göndermeler!! yapmayin ya yazik günahdir....oooooffffff..... |
Ya önüne Gelen Açiklama Yapiyorrrrr Yeter Yaa |
ne hale düştük iyi oynadığımız.şampiyon olduğumuz sene bile bu kadar manşet haber yoktu gazetelerde...galiba bizim takımın manşet haber olması için kötü olması gerekiyormuş...şerefsiz basın... |
bu muhalefet boş laflar ediyor ve şuan beşiktaşın aleyhine işler yapıyor bilmem farkındamısınız. Sivas maçında protestoyu başlatanlar da onların bulunduğu tribündü. |
helal olsun erdoğana,yönetimin yapamadığını yapmaya çalışıyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yönetim seçimeri kazanmak için son kozlarını oynuyor diye düşünüyorum..ve seçimi kazanmak için de tigana'yı yollayacaklarını düşünüyorum..son hamleleri bu olur..çünkü tigana geçrekten herşeyin doğrusunu ben bilirim diyor ve burnundan kıl aldırmıyor..tigana çok tepki topladı bence de en doğrusu bu..hatta tazminatı da bunlar ödeyecekmiş çok güzel işte..tazminat derdinden de kurtulduk..yollayın gitsin biran önce..ama yerine LUCESCU , LİPPİ ,LE GUEN gibi hocaları getirin.. |
bence suç FOTBOLCULARDA |
Ya Sorun Para DeĞİl Yildirim BaŞkanimiz İstese Hemen Parasini Verİr GÖnderİr Ama Tİganayla Evam Etmek İstİyor Onun İstedİĞİ Bu |
yeter artik yeter |
sırf hava civa,ne bir icraat var ne başka birşey,durmadan atıp tutmak kolay.. |
agzı olan konusuyor böyle olsa gerek. medyada en ufak olumsuz haberide manset yapıyor. zaman doldurusa gelmeme ve bu kötü zamanda birlik olma zamanıdır sevgili BEŞİKTAŞLILAR. |
maça kadar sular dingin,fırtına öncesi sessizlik |
adam süpriz yapacakmis bekleyelim haftasonunu.... |
Türkiye`de Saat: 20:39 . |