![]() |
hiç gelmesin daha ii... ;) |
Samet Aybaba!! Neden kimse Samet Kaptanin adini anmaz anlayamiyorum. Adam gibi adamdir Samet Kaptan;bugüne kadar kimseye yalakalik etmemis,tirnaklariyla kaziyarak bulundugu yere gelmis,Futbol bilgisi gercekten cok iyi bir seviyede olan kendi Kaptanimiz dururken Denizli den bahsedilmesini oldukca yadirgiyorum dogrusu.. Samet Aybaba nin Besiktas in basina gecemsinin zamani gelmistir artik,zaten Sinan Engin in de Samet Kaptan a sicak baktigini biliyorum.. NOT: Lucescu diyen arkadaslar Lucescu gidene kadar Besiktas a az cektirmemisti hatirlayin zamaninda onu da Tazminat avcisi olarak tanidik!!! Ayrica Sinan Engin gelirse onun gelme ihtimali sifir cünkü ikisinin anlasabilecegini hic sanmiyorum!!! |
Bana kalırsa Rıza'nın gönderilmesi hataydı. Samet Kaptan gelirse, aynışeyin onun başına gelmesinden korkuyorum aslında. Ne zaman ki dirayetli bir Başkan gelir, Kaptan'ı ezmez,yemez, o zaman gelsin. Yoksa Rıza'nın gidişi gibi çooooook üzülürüm!!! |
Allah Korusunnnn |
bu takımı şu an tek toparlayabilecek isim hala türkiye'de rekoru kırılamamış rasim kara'dır...13'te 13 hatırlayın...harika bir kaleci almıştı takıma...mrmic...herşeyiyle harika bi takım yarattı..hatırlarsanız şampiyonluğu alpay ve ahmet çakar'ın yüzünden kaybetmiştik... |
tiganadan başka herkese razıyım,yeterki kurtaralım yakamızı tiganadan |
Alıntı:
|
İnadına Samet Aybaba!!!!! |
Denizli gelecegine Lucescu gelsin daha iyi. |
bir diğer haberde kesinlikle böyle bişeyin olmadığı ve mustafa denizli dediğine göre bir işi yarım bırakmayacağını falan söylemiş..yine beşiktaşforumda verilen bir paylaşımdı bu..hangisine inanalım :) ?? |
Türkiye`de Saat: 06:46 . |