![]() |
Seba: Beşiktaş bu günleri atlatır Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba takımın içinde bulunduğu duruma çok üzüldüğünü söyledi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Bu kötü günlerin geçeceğine inandığını belirten onursal başkan Süleyman Seba, Sabah Gazetesi'nden Vahap Hacıoğlu'na konuştu. Seba, "Her takımın kötü günleri olabilir. Bunlar aşılır. Biz fırsatçı değiliz. Kötü günde çıkıp da yönetimi eleştirelim gibi bir şey olamaz. Her Beşiktaşlı kötü günde üzülür ben de üzülüyorum ama düzeleceğimize de inanıyorum" ifadesini kullandı. Eski yönetici arkadaşları ve dostlarıyla yemekte buluşan Seba, "Beşiktaşlı dostlarla sık sık biraraya geliyoruz. Takımımızın sorunlarını da konuşuyoruz" dedi. |
atlatırız allah'ın izniyle inanın kalbinde zerre beşiktaş sevgisi olan bir taraftar bile bu klup için elinden geleni yapar. |
özledik seba başkanı |
Herşey para değil.. Seba başkan bunu bize öğretti biz bunu biliriz.... |
buyuksun seba başkan!!!!! |
İnş fb maçını alıp kendimize geleceğiz... |
BaŞkanim, Senİn Gİbİ SÖzÜnÜn Erİ, Tutarli, Bİr Öyle Bİr BÖyle Olmayan BaŞkan İstİyoruz. |
eeee seba atlatiyoruz diyorsa,bende inanmaya baslarim iste....!!!!!!! |
beşiktaş büyük takımdır,tabiki atlatacaktır bu günleri |
Süleyman Seba'nın konuşmaları onun ne kadar beyefendi ve karakterli bir insan olduğunu gösteriyor.Keşke taraftarlar onu bu şekilde göndermeseydi ve şu anda da Seba gibi bir başkanımız olsaydı.Değerlerimiz hala yaşatılırdı. |
Türkiye`de Saat: 00:26 . |