![]() |
alen''açıklayamam!!'' Alen Markaryan'dan şok açıklama Beşiktaş'ın tribün lideri Alen Markaryan, Bjk Tv'de gündemi belirleyecek açıklama yaptı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Ünlü işadamı yemen Ekşioğlu ile birlikte Bjk Tv'deki canlı yayına akatılan Alen Markaryan, Beşiktaş tribünlerinin bugüne kadar hiçbir kimseyi hedef almadığını söyledi. Markaryan, "Bugüne kadar hiç kimseyi hedef almadık ve kimseye de küfür etmedik. Çünkü Beşiktaş tribünleri küfüre karşıdır. Sadece Süleyman seba'ya karşı bir tepki vardı. Bu tepkinin nedenini çok iyi biliyorum ama bunu açıklayamam" dedi. Markaryan'ın bu sözlerinin ardından BJK TV'yi telefonla arayan Beşiktaşlı taraftarlar Alen Markaryan'dan Efsane Başkan'a yapılan tavrı açıklamasını istedi. BJK TV'nin gelen binlerce telefon nedeniyle santralının kilitlendiği öğrenildi. |
Böle üstü kapalı konuşmalar tam medyaya göre yarın öbür gün gazeteler bişiler sallar eğer sen sölemezsen.... |
söylemiyeceksen polemik yaratmıyacaksın |
ya söylüyeceksin yada konuşmuyacaksın.. |
aferin alen, yani olur mu şimdi bu. ya söyleme ya da devamını getir. abi şu febe liler kadar politik olan yok. vallahi biz her halükarda delikanlılık yapıyoruz. bazen politik olmak lazım. şimdi ittifak gazetelerinde yarın manşetteyiz hayırlı olsun (bizle ilgili iyi bir haber de manşet olmıyoruz ya ) |
Alıntı:
|
cok büyük bi hatasi var....Besiktas tribünlerinde evetmalesef küfür var |
aleni severimde eğer konuşacaksan konuş,yani boş konuşmak için fuzuli polemiklere gerek yok.O zamanlar bende çarşının içindeydim,takımın kötü gidişi ve artıok sebanın devrinin değişmesi gerekiyor diye düşünüldüğünden ve ahmetinde soyada o tezahürata cuk oturduğu için bağırıldı ama bunda bir sebep falan demesi çok garip bence.. |
ben izledim programı ve bu şekilde söylememiştiki basın yanıltıyor. beşiktaş türübününden hiç bir hocaya istifa sesi çıkmamıştır dedi. nede yönetime istifa deriz dedi. birtek süleyman sebaya zamanın doldu dedik istifa demedik dedi sebeb olarakta artık beşiktaşımız çağ dışı yönetilmeye başlanmıştı dedi. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:44 . |