![]() |
Alıntı:
|
lucescu nun gönderilmesi büyük hatasiydi yönetimin. simdi tigana gönderilirse daha büyük bir hata olacak.. luce kalmis olsaydi takimin su an daha iyi durumda olacagini düsünüyorum ancak, o su saatten sonra birlik ve beraberlik zamanidir.. Hatalari olmakla beraber israrla TIGANA diyorum.. Dedigim gibi ilk 3-4 hafta da degistirilse olurdu ama su an cok gec.. Tigaa en azindan bu sezonu tamamlamali ve durum degerlendirmesi sezon sonunda yapilmali.. Ama bu sene UEFA zor lig de de ikinci olabilirsek ne ala.. Zira seneye sampiyonlar liginde olmak isteriz dimi?.. |
lucescu pascala bile elini öptüren bir adamdı,ricoyu da en iyi şekilde kullanırdı bence |
Alıntı:
neyin gereksiz olacagina sen nasil karar veriyosun bu kadar insan in fikrini nasil onemsiz gorursun |
Bu konuda Tiganayi elestirenler acaba Riconun su ana kadarki istatistiklerini buraya yazacak kadar cesur mu acaba? Bekliyorum sabirla.... |
ya herhalde luce değil de yoldan geçen biri bile olsa oynatırdı ama olsun her işte bi hayır vardır bu da boyle hayırlı olur inşallah |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ELESTIRME OLGUSUNUN DUNYADA EN COK YAPILAN ULKESINDE SENIN DE BUNU ELESTIRMENE NE DIYELIM KI YAKINDA LUCE GELECEK NAIL OLSA O ZAMAN YAPARSIN!!! |
[quote=Besiktasim_1903;177682] Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 11:51 . |