onurozgen | 28-11-2006 23:22 | Alıntı: iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 179560)
sen ne saçmalıyorsun ya sen kimsin bana yanlış takımı tutuyorsun diyorsun...haddini bil bence haddini bildirmim..bu birincisiydi..diğer olan şey manu yada barca beni bağlamaz karşında bir real var her sene transfer şampiyonudur ve aldığı başarılar da ortadadır..barca neden bu sezon bukadar başarılı ?? ronaldinho yu altyapıdan mı yetiştirdi yada etoo yu yada deco yu ?? saçma sapan konuşma sizn gibi zihniyetler yüzünden anadolu klüplerinden farkımız kalmadı...sen iyi oyuncu alacaksın...altyapıdan oyuncu mu yetiştirmek istiyorsun yine yap ama tutup da hepsini böyle çömezlerden kurma o yüzden saçmalıktan öteye gidemedin... | 1)Ben sen Fenerbahçelisin gibi bir şey demedim.Beşiktaşlı olduğundan bir şüphem de yok.Ben sadece senin transfer mantalitenin Fenerbahçe'ye daha çok uyduğunu söyledim.
2)Manchester United Mikel'i çıkarıp Chelsea'ye milyon dolarlar karşılığında satmadı mı?Messi,Fabregas,Giggs,Fletcher,Bergkamp... bu oyuncularla başarılar yakalamadı mı saydığım takımlar?Veya bunlara önemsiz topçular diyebilir misin?
3)Doğru düzgün bir cümle kuramıyorsun sonra çıkmışsın burada bana saçmalıyorsun diyorsun.
4)Benle düzgün konuş.Kimse bana haddimi bildiremez.Çünkü haddimi gayet iyi bilirim.Bildirmek isteyen varsa da karşılığını görür... |