![]() |
Bobo da Hazır Kıta Brezilyalı yıldızın sakatlığı geçti, son karar Tigana'nın. Kartal'a bir müjde de Bobo'dan geldi. Sakatlığı geçen, kondisyon çalışmalarında da büyük aşama kaydeden Brezilyalı futbolcu, Tigana'ya, "Brugge maçında oynamak istiyorum" dedi. Oyuncunun isteğini sevinçle karşılayan Tigana, "Maç saatine kadar durumunu gözleyip, kararımı vereceğim" diye konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Fotomaç |
sakatlığının geçmesi sevindirici |
sevindirici haber. artık kolay kolay sakatlanma olmasa bari |
şu an çok ihtiyaç var. |
ohh be!!!bobo haydi çık sahaya at golleri... |
Ohh sevindirici haber bu, Forza BoBo |
bence bobo nobrenin yerine banko oynamasi lazim... nobrebib savasmasi yetmiyor gol atmasi lazim gol |
cabuk ilesti kocum benim :) |
iyileşmesi çok güzel inş bi daha böyle şansızlıklar yaşamaz |
süper brügge bekleyin bobo geliyor :D |
şükür iyileşti. gollerine kaldığı yerden devam eder inşallah. |
oh be en skorer oyuncumuz iyilesti en azindan nobre bu durumda kendine biraz daha hirs yapar |
bir de egoistce oynamasa tam süper olur... |
Yerden yere vurulan Bobo'yu hakikaten ara duruma geldik ya!! |
forza BOBO !!!!!!!! |
Süper haber kartal bobo!!! |
cok sevindim gercekten... |
bobo nun hala tecrübesiz oldugu kanaatindeyim yetenekli ama henüz eksik cok iyi bir forvetimiz olur da yedek bekler ancak.. banko ilk 11 yükünü tasiyamaz besiktasin.. o sebeple trabzonspor yada genclerbirligi, kayseri gibi bir takimda(nispeten hücüm futbolu aynayan takimlar) kiralik verilmeliydi.. duruma göre bir veya iki sezon sonra pismis olacaktir. Besiktas okul degil öyle 10 tane adami ayni anda kadroya alsin yetistirsin.. ondan sonra her sene sampiyonlugu ertelesin.. |
süper haber ama umarım tigana oynatır... |
sezon basindada yazdim simdide yaziyorum....bobo bu sene kral olacak... |
kolay gollerin kayıp ismi zor gollerin baş mimarı :D inşallah oynar |
Alıntı:
|
Ocak ayına kadar iyi bir isim bulmak lazım |
Alıntı:
|
50 antremana katılmamış sakatlanmadan önce şimdi gücünü toplayacak falan uzun iş onun ki |
bobo'nun iyileşmesi iyi çünkü nobre sakatlandı... |
Nobre nin sakat olduğu haftada iyileşmiş olması sevindirici BRUGGE maçında gol bekliyoruz BOBO dan . |
Bobo gelirse nobre yedeğemi çkilecek, yoksa 2 si birden mi oynayacak.. esas soru burda bence??? cuma riconun yedek kalıcağını bilmiştim yine adım gibi biliyorum bobo yedek kalıcak nobreyle tek forvet başlıyacağız.. ÇÜnkü tigana pat die oyun düzenini değiştirmiyor. ısrar ediyor olmazsa değiştiriyor.. |
çok iyi oldu bu bee.tam nobre sakatlık geçirmişken.inşallah nobrede hemen düzelir |
forvet hattimiz cok tecrübesiz.. uefa maclarinda ilhan gibi tek vurus yapabilen bir forvet lazim.. bobo kötü degil boboyla ilgili basindan beri söylüyorum iyi yetenek ama besiktasin forvet hatti bobo ve gülec ikilisi olamaz.. bu genclere en az 1 sene lazim kivamina gelmeleri icin hatta gökhan icin belki de 3 sene lazim.. büyük takim havasina girmek öyle kolay degildir.. interde martins kac sene ara ara oynatildi alistirildi.. simdi caki gibi forvet.. ingiltereye transfer oldu.. barcelona saviola yi kac sene de monte etti takima.. simdi bu ikisi de kendi takimlarinda degiller.. peki bu isimler icin kötü forvet dir diyeniniz var mi? peki neden kendi takimlarinda degiller.. büyük kulupler okul degildirler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
boboyu bu kadar özleyeceğimi tahmin etmiyordum:) |
Balaban bakalım sen mi 5 atıyorsun yoksa BOBO mu?:D:D:D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 14:49 . |