![]() |
Alıntı:
|
doğruysa yazıklar olsun |
Klebi geçtimde atdına sözüm var,sen kimsin de daha yolun başında bile olmadan artislenmeye başladım.Yetenekle olmuyor bu işler,bizde tigana aydını oynatmıo die eleştiriyorduk,helal olsun tiganaya o zaman,aydın aklını başına alsın yoksa ikinci lige gider.. |
see you next years kle |
ricardinho ve delgado yanyana oynayınca daha iyi oynuyor kleberson ayrıca böyle bir olay olacğaını sanmıyorum |
bu vardağı taşıran damla olmalı kleb için er fahriye bu kadar şans verilseydi çok daha iidik ama güle güle kle.. |
Haberin doğruluğunu bilmiyorum. Kolpa haberlere yorum yapmayı sevmem ama eğer doğruysa bunun cezasının çok ağır olması gerekiyordu. En azından kadro dışı bırakılmalıydı Kleberson. Zaten sahada ruh gibi dolaşıyo böyle bir davranış kabul edilemez. |
Alıntı:
aynen katılıyorum |
valla doğru bir haber mi bilmiyorum ama inşallah doğru değildir...yani yoksa çok yanlış yapmışlar...tamam paralı gözde insanlar ama bukadar da olmaz..özel hayatın işini etkilememeli..özellikle genç aydın sana ne oluyor kardeşim..böyle bişe yaptıysan var ya hakediyorsun bunları başka bişey denemez... |
Can Bartu'ya göre... dün izlediğim habertürkteki programda Can Bartu bu konuda bikaç açıklama yaptı...dansöz evi tutan Delgadoymuş ve sağlam bir kaynak olduğunu söylüyordu ve hatta o kadar sağlam ki kesin doğrudur ben bu gözle bakıyorum diyordu...bilmiyorum artık doğru mu değil mi ama paylaşayım dedim...futbolpazarını izleyenler görmüşlerdir... |
Türkiye`de Saat: 15:15 . |