![]() |
jübile yapmak isterse basimizin üstünde yeri var..ama normal oyuncu olarak artik cok gec be....herthaya gitmeden önce gelmesini cok istemistim.. o zaman gelseydi iyi idi.. |
mankenliğe devam ilhan kardeşim |
Merhaba, Ilhan Mansız beşiktaşımıza bir çok başarı kazandırmış ender futbolculardanır tabi bazı ashabilikleri ile kaybettikleride vardır, hatasız kul dolayısı ile futbolcu olmaz. Kobeye satılan ilhan beşiktaşımıza para kazandırmış kendiside kazanmıştır kobe ye sakat gitmiştir kobeden sakat gelmiştir. i akın için yetenegine ihanet eden futbolcu deniyor bunu ilhan için 10 kat daha fazla demek gerekir. ilhan gibi büyük bir yetenek kendisine ihanet etmiş yeşil sahalar yerine gece kuluplerinde gezmiş sakatligini nüksettirmiş akabinde gittigi kuluplerde başarısız olmuştur. Beşiktaşımıza verdikleri için teşekkür edilir. (Antreman konusuna gelince buyursun gelsin yapsin tabi sonra belki form tutar heltaberlin gibi bir klube gider.. ) bundan sonra ilhan yada bu tür oyunculuk vasiflarını kaybeden oyuncular beşiktaşımıza katacağı ruhun Tuz ruhundan farklı bir şey olacağı inancından degilim Şahsen. Sayğılarımla. |
ilhan büyük futbolcuydun gözümüzde ama bitirdin kendini. bunca sene hiç topa dokunmamıssın,kime nasıl bi yararın olcak bilemiyorum. inş. hakettiğin gibi güzel bi şekilde bırakırsın futbolu. |
Alıntı:
|
Ahh ilhan aahhh...Yaşın olmasa iyi bir ilhan bjkda oynar ama artık cok gecc...Bundan sonra eski futbolcuların kendi aralarında yaptıkları halı saha maclarında oynayablırsınn...BEŞİKTAŞ SENİ HİÇ UNUTMAYACAKK... |
kendine cok yazık etti beşiktası bırakarak ama o beşiktaş taraftarı için artık bir efsane onu hiç unutmayacagız çünkü o tam bir kartal başkarı gibi para için takımı satmadı |
onu cok seviyoruz, tmm bize cok faydalari oldu, ama 30 gecmis bir futbolcuyu alalaim doyrsunuz, hemde aylardir futbol oynamamis birisini...bence olmaz........ |
İlhan'ı hiç unutmayacağız,hizmetlerine minnettarız ama artık benim İlhan'a futbol konusunda güvenim kalmadı ne yazık ki.A.Gücü'ne gitti,antremanlara katılmadı,şansını kendi bitirdi.Sonra futbola tekrar asılacağına Seray Sever ile her gece dışarı çıkmaya başladı.Bu kadar düzensiz bir hayatı futbol kaldırmaz.Kaldırmadı da...Ama bu sorun genelde Almanya'dan Türkiye'ye gelmiş bütün topçularda oluyor.İki kültür çok farklı olduğu için biraz sıkışıyorlar bu iki farklı kültür arasında. |
artık onu podyumlarda görmek daha güzel |
seni öyle çok seviyorum ki ilhan...ama futbolculukla işin kalmadı bence... |
Eski Formunu Yakalayıp O Günlere Dönecegini Hic Zannetmiyorum... |
ahhh ilhan ah sen ne beşiktaşın nede seni sen yapan taraftarın kıymetini bilemedin keşke dönebilsen ama çok zor. |
yazık oldu artık eski günlere dönmesi imkansız |
ya eskısı gbı olmasına gerenk yok gormuomusunuz NObreyı ılhan 15 macta bu halıyle daha cok gol atardı tamam takımda genclestrme operasyonu war dıe aldıgımız futbolcuların yası 24 u gecmıcek dıe bı kural mı war bu takıma abılık yapacak tecrubelı oyuncularda lasım hem donse aynı hataları yapacagını dusunmuorum |
Alıntı:
|
eski günlerine dönmesi imkansız..malesef:( |
sende gel bi sen eksiksin o halinlede oynarsın gel anasını satim....... yol geçen hanı |
Alıntı:
|
Alıntı:
nouma ile ilhanı yataktan kaldır getir 3 ay idman yapsın bunlardan daha iyi olur. ama tigana onu bile getiremez sergene lafını geçiremediği için yollamadı mı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben bizim durumumuzun vehametini anlatmaya çalışıyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
kendi dedi zayıfla dedim dinlemedi diye luce niye oynattı luce işi biliyor kimden ne fayda alacağını anlıyor. nouma gibi birine elini öptürücek kadar sevdirebiliyor. |
Alıntı:
sence sergen'le Luce mi uğraştı?? Sinan varken, Sergen Luce'nin sözünü dinler miydi?? O sene Sergen top oynadıysa, Sinan yüzündendir. Bunu bir düşün bakalım... Ayrıca, yönetim ısrar felam da etmedi... Ama suçu Tigana'ya atmak en kolayı ve rahatı onlar için... Ne oldu?? "Tigana istemedi"... Kim ne diyebilir?? hiçkimse... bişi olursa,tepki gelirse,"eee,takımın patronu o"!! Minareyi çalan, kılıfını hazırlar güzel kardeşim... Ayrıca kimse Luce yok oyuncularla şöyleydi, böyleydi demesin... Hagi'nin ona neler yaptığı var arşivlerde, bakın okuyun. Bizde Sinan olmasaydı, Sergen,Tümer ve diğerleri kıtır kıtır yerdi Luce'yi. |
Alıntı:
luce sergenle pazarlık yapıyor fikstüre bakıyorlar duruma göre son 15 dk duruma göre ilk 11 oynatıyor.sergen bu maç oynıyım şu maç dinledim diye belki doğru belki yanlış ama elindeki malzemyi kullanıyordu. sinan konusunda haklısın gelsin diyoruz yok diyolar. NOUMA SİNAN İÇİN Mİ ELİNİ ÖPTÜ |
Alıntı:
Acaba o pazarlığı Sergen mi yapıyor, Sinan mı, ben de seninle bunu tartışırım... Ama Sinan gelmesin ayrı, bunun nedenleri konuşuldu... Bir şey daha, NOUMA artiz de oldu...haberin olsun :D |
Alıntı:
ayrıca sinan mı yapıyo başkasımı bunu mete dürene sor önemli olan luce nin nekadar esnek ve başarı için gösterdiği özveri adam şampiyonluğun elinden alınmasını hazmedemedi çıktı dosdoğru söyledi şimdi hepsi ortaya çıkıyor. yoksa siz bilmiyormuydunuz:rolleyes: |
Alıntı:
sergen cimbomda oynarken takimin basinda luce warken menajer de sinan engin miydi?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
cımbomda nası olmaz ole sey |
Alıntı:
|
Alıntı:
yahu elma ile elma kıyaslayın, armut ile elma değil... Ve her horoz,kendi çöplüğünde öter,unutmayın... Bana yok Luce babacan felam demeyin. Zamanında Hagi'nin fırlattığı formalar, yediği küfürler, bu adamın kariyerli futbolcular karşısında aciz ve pasif olduğunu gösterdi. Hınç-al'ın sadece bu konuyla ilgili Luce'ye yazdığı tonla yazı var. Sinan'ın menecerliğe gelme sebebi de, yularları sıkmaktı. Çünkü bu Luce'nin yapamayacağı bir şeydi. Sanırım bazı arkadaşlar o zamanlar sınav yada ders stresi (ne de olsa,üni hazırlık felam) çok dikkat edememişler bu tip olaylara, yada hatırlamıyorlar... |
Alıntı:
|
İlhan hırsıyla oynadıgı topla Besiktasa adını yazdırdı ama bu saatten sonra faydalı olabilecegini zannetmiyorum. |
Alıntı:
|
ah ilhan ahhhH gelsen ne güzel olur valla sana inanmayanların sesi kesilir.... çok özledik seni çooook |
Türkiye`de Saat: 14:15 . |