![]() |
bir ilhan daha var mi? tam kartal dir ilhan.. |
|
İlhanın tekrar eski günlerine dönmesi çok zor.. futbol hayatı artık bitmiş gibi görünüyor |
yaw arakadaşlar herkes burada ilhanı özlüyo tabiki bende özlüyorum herkes onu bagrına basıyo ama o bizim için ne yaptı ona sans vermedik mi o ne yaptı bizi hearta ya sattı bizim onu antremanda sanırken o almanyada bardan cıkıyodu egleniyodu o giydigi formanın hakkını verdiyse bizde ona gereken sewgiyi zaten verdik fazlasıyla aldı ama bundan fazlası olamaz o artık efsanelere geçmiştir bu saatten sonra gelmesinin bi mantıgını göremiyorum ben |
Alıntı:
|
evet ya ilhan kobeye satilmasaydi para ugruna bir kartali öldürmeselerdi ilhan inaniyorumki hala besiktas formasini giyiyordu onun futbol hayati bittiyse suc onun degil onu satan grizekali beyinler |
Pascal, ilhan gibi isimler artik besiktasin mazisinde altin adamlar olarak kalir.. Onlara zamaninda yaptiklari bizlere yasattiklari icin cok tesekkürler, Allah yollarini acik etsin.. |
GEC BULDUK ERKEN KAYBETTIK |
keske gelse arkadaslar tonton ailtona youla ya bıle ne kadar dayandık bızım ıcın bu kadar sey yapan kndı ewladımıza neden bu kadar acımasızız sorarım sıze kım onun kadar besıktaslı kacınızı kalbının ustunde kartal dowmesı war dıceksnız kı dowmeyle olmuo bnde sze lazıo macını hatrlatrm |
bence artık çok geç,keşke sapasağlam bir ilhan olsaydı ve beşiktaş forvetinin değişilmez oyuncusu olsaydı |
Türkiye`de Saat: 08:16 . |