![]() |
Tercümana büyük tepki Beşiktaş Yönetim'e Tigana'nın tercümanlığını yapan Sinan Serhatlıoğlu'na sert tepki gösterdi Sinan Serhatlıoğlu'nun Fransa'dan türkiye'ye gelen Özgür Aşık'ı Ataatürk havalimanın'da karşılaşması Başkan demirören ve yöneticileri kızıdırdı. Demirören'in Sinan Serhatlıoğlu'na , "Sen Tigana'ya bağlı değil beşiktaş kulübü adına çalışıyorsun. Kimseye haber vermeden Tigana'nın avukatını karşılaman için bu kulüp sana maaş vermiyor" dediği öğrenildi. Yöneticilerin medyadaki Tigana'ya yapılan eleştirilerin Serhatlıoğlu tarafından sürekli bir rapor halinde sunulmasına da tepki gösterdiği öğrenildi. |
basına yüklendi diye çıkıyor bu haberler ben hiç inanmıyorum. tabikide avukatıyla gelecek ve hakkında çıkan yalan haberler tepkisini koyacak yeter o geldi bu geldi diye yamaktan başka bişey yapmadılar sezon ortasından beri. tiganada haklı bundan sonra yalan haber yapan adama dava açsın ondan sonra mahkeme karar versin doğrumu yalanmı diye tiganada takıma yönelsin onlarla ilgilensin. yalan ve komplo habere hayır ayrıca kime kriz bizemi yoksa basın bundan sonra yalan haber yazamayacak bjk sayfaları boş kalacak onlaramı kriz |
yıpratma haberi bunlar. |
Tiganayla ilgili haber bulamayınca tercümanı hakkında haber yapıyorlar ne alaka yavv saçma sapan şeyler bunlar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tigananın basın toplantısını izlemediniz galiba,yanında bir avukat, sinirli sinirli bağırıyordu,yönetim bu açıklamaları resmi internet sitesinden yapmasına izin vermemiş,her habere de kolpa diyeceksek işimiz var |
Türkiye`de Saat: 17:34 . |