![]() |
Sinan Engin, Disiplin Kurulu'na veriliyor Son dakika... Cihat Oskay'ın Tele Gol'e yaptığı açıklamaların ardından Beşiktaş Divan Kurulu Sinan Engin hakkında soruşturma açmaya karar verdi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Cihan Ostay'ın yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe adına şike söylentilerine karışan Sinan Engin hakkında Divan kurulu harekete geçme kararı aldı. Divan Kurulu'nun önümüzdeki günlerde Sinan Engin'in ifadesini alma kararı aldı. Oskay'ın açıklamarının kendilerini bir hayli şaşırttığını belirten Şeref Nasır, "Sinan Engin'in Fenerbahçe adına şike yaptığına inanmak istemiyoruz. Biz kendisini Beşiktaşlı biliyorduk. Bu yüzden Disiplin Kurulumuz Sinan Engin'in ifadesini alacağız" dedi |
Eğer böyle birşey yaptıysa çok ayıp etmiştir.Derhal gereği de yapılmalıdır. |
birşeyler dönüyor ... |
sinan enginin etrafında her zaman her şey dönüyor zaten !!! |
valla doğruysa artık beşiktaşla dolaylı yada doğrudan ilişkisi kesillir artık.. |
İnanmak istemiyorum!!!!! |
Alıntı:
|
iste cok istediginiz sinanda azizin köpegi cikti... bizim sampiyonlugumuzu satmadigini nerden biliyoruz.... |
Alıntı:
|
yaw cihan oskay sinan enginle ilgili bişey söylemedi ki,bi kere adı geçti o kadar,ne disiplin kurulu |
Sinana güvenmiyorum ama febe adına bişey yapacağınada kesinlikle inanmıyorum.. |
Sinan enginin katıldığı programlarda azizenin adı geçtiğinde en büyük destek sinandan geliyordu , pazar akşamı atv de kazım kanat azizeyi aslanlar gibi savundu , kazımında bir bağlantısı çıkarsa şaşırmam... |
bana sinan engini karalıyorlar gibi geliyor Ama ezikler için bişeyler yaptıysa da tabiki cezasını vermek gerekir.... |
febe adına bi şey yapacağını hiç sanmıyorum ama kimin adına böyle bi şey yaptığı önemli değil eğer kanıtlanır sa bu olaylar,sinan engin hakkında beşiktaş camiası son noktayı koyar. |
"Biz kendisini Beşiktaşlı biliyorduk" biz beşiktaşlı olduğunu ama çıkarları doğrultusunda hareket edip beşiktaşı düşünmediğini de biliyorduk. sadece çıkarlarına oynuyor aman dikkat!!!!!!! |
iyi ki de BJK mize menajer olarak gelmemiş . başıdan beri istemeyenlerdenim ztn tv8 deki programında aziz avukatlığı yapmasından dolayı. Bir daha adı BJK ile anılmaz inş. |
çok geç kalınmış bir olay, daha önce yapılmalıydı... |
Alıntı:
|
sinan baba nedense feneri çok savunuyo acaba neden bilmiyoum beşiktas taraftarıuıınıın feneri sewmedigini bu adam okadar temi deil arkadaşlar.. |
Sinan Engin'den herşey beklenir... |
söyle bi düsünün arkadaslar...samsun maci..hangi hakem birinden destek almayip inönüde besiktasa 5 kirmizi kart cikarabilir?? yavas yavas iyice killanmaya basladim...bence sinanin burdada eli var... |
sinanın suçu yok ki olayda,nerden çevirip sinana bağladılar yine |
Alıntı:
güzel bir komplo teorisi oldu :D |
sucu sinan engini atmak ıstıyolar gene besıktasımıza patladı kabak |
Alıntı:
|
yorum yok .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arrtık Kimseye Inanmıyom :S |
inanmak istemiyorum. ancak bizim için en önemlisi Beşiktaş. kişiler gelip geçicidir. |
Alıntı:
papila denen ******* o kartlari cekerken birinden destek almis olmasi lazim... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:50 . |