![]() |
Alıntı:
|
kadıköy hatırası,gençlerle kupa maçı chelsea maçı,2002-2003 BEŞİKTAŞ:2 kocaeli:1 son dakikalarda aldığımız maç.ezikleri Şifonun kafasıyla 3-2 yendiğimiz maç.7-3lük göztepe maçı ve psgyi 3-1 yendiğimiz maç |
3-4 istanbul hatırasını asla unutamam:cool: |
barca maçını unutamıyorum bende |
Mustafa denizlinin kocaeliyi çalıştırdığı dönem yer inönü ben kapalıdaydım , daum işleri dolayısıyla almanyada takımın başında roland var sverissonun geldiği yıl - Beşiktaş 7 Körfez 1 ... |
O KADAR ÇOK MAÇ VAR Kİ.ŞİMDİ HATIRLAYAMADIĞIMIZ.TABİİ ARKADAŞLARIN YAZDIĞI MAÇLAR BAŞTA GELENLER. |
Alıntı:
|
farklı olarak 1994 gibi hatırlıyorum. Valencia macı vardı. Valencianın kalede Zubizeratta vardı. Stad resmen yanıyodu ben öyle bi atmosfer görmedim bu güne kadar. |
fneri yendiğimiz 4-3 biten maçı hiç unutmamam sebebi ise o maçta ''para her şeyi satın alamaz'' ifadesi tamamen doğrulanmıştı ezikler hakeme ne kadar verdiler ama bilmiyorum hesaba bizim futbolcuların hırslarını katmadıkları belli...hakem oyuntan oyuncu atıo biz gol atıoruz neydi o gece bea.... bir diğeri ise chelsea maçıydı o maçta sergenin attığı heri iki goldede spikerin konuşmasına hayran olmuştum o ses halen aklımda süppper bi şeydi ya beşiktaşlı olmayan anlayamaz o çoşkuyu...inşallah böyle günler bize çok yakın...bu sefer harbiden GELİYORUZ... |
Chelsea maci 3-4'luk kadikoy maci cem papila samsun maci sergen atti sampiyonluk geldi (Geseye karsi) |
Türkiye`de Saat: 19:52 . |