![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
muhtesem bir stat ama biz bu kadar iyisini yapamayız butcemiz yetmez buna boyle statlar cok para iste keske bizdede olsa bizde yapabilsek cunku mukemmel bir stat |
yazdıklarına katılıyorum dostum ayrıca bize kesinlikle yeni bir stad mutlaka lazımdır |
bu stada gelene kadar o kadar çok güzel stad var ki örnek alınacak. bence kapsite 35.000 i geçerse kötü olur. |
Örnek Alınması Gereken Bir Stad. Arkadaşım çok güzel bir tespit. aceba Milyonlarca dolar harcayan Yönetimler Ortaya olur olmaz projeler atmaktalar ve paralar boşa akmakta.Türkiyede öyle yönetimler varki taraftarın gördüğünü dahi görememekteler. Tam beşiktaş taraftarına göre bir stad. Hiç bir işe yaramayan olimpiyat stadına göre harika bu stadda beşiktaş taraftarı her maça 1-0 önde başlar. |
Daha şu anki stadı dolduramıyoruz. Bize stad değil 11 tane yürekli futbolcu lazım...Kimi izlemeye gidicez bu stada? İsim vermek istemiyorum.. |
40.000-45.000'i gecmemeli diyorsunuz. 10.000 kisilik ekstra kapasite icin tamamen yeni stad hic olur mu?? Stad yapmak öyle birkac milyonluk is degil... |
Tüm stadı kapatıp sadece deplasman seyircisinin üstünü açıkta bırakacak şekilde bir stad harika olur :D |
Türkiye`de Saat: 00:33 . |