iLHAN-MANSiZ | 03-12-2006 22:19 | ilk 11 olarak aslında kadomuz fena durmuyor gibi ama yedeklerimiz cidden sahaya çıkıp maçı değiştirecek kalitede adam yok...kesinlikle bu takıma yeni bir kaleci , defans , forvet gerekli...benim sezon başından beri fikrim bu takımın kadro yetersizliği çekeceğiydi ve böylede oldu...bu göz önündeydi ve biz o kadar futbolcuyla ilişkimizi kestik yolladık..çok yanlıştı...alınan isimler ise onlardan iyi olup olmadığı tartışma konusu yaratır..ama gönderilenlerin daha tecrübeli olduğunu söyleyebilirim...daha ilk derbisine bizimle çıkan ikinci ligden getirip ilk 11 oynattığımız futbolcularla olacağı buydu...takımı gençleştirmek adına çok yanlış politiklalar uygulandı...böyle gençleştirme yapılmaz...takımın tecrübeli deneyimli olur arasına bu gün iki tane genç sıkıştırırsın..hem tecrübe kazanırlar hem bu süreçte göze batmazlar..bu gün iki tane yarın olur üç tane ondan sonra dört..bu böyle devam eder gider..hepsi tecrübe , deneyim kazanarak takımda yerlerini bulurlar...ama teknik patronumuz saolsun hiç bunu düşünemedi...Lucescu'yu gençleri önemsemiyor diye eleştiren arkadaşları da anlamıyorum...Lucescu ya o sene şampiyon olacak bir takım kur dendi ve kurdu...kurduğu takım da gerekeni yaptı..ligde bir malubiyet ile şampiyon oldu uefa da da çeyrek final oynadı...işte böyle hoca ile gençleştirme yapılır diye düşünüyorum...ayrıca tigananın kariyeri iyi diyen arkadaşlar evet tigananın kariyeri iyi ama BJK ye verdiği hiçbirşey yok...ben bana verdiğibe bakarım..şuan tigananın kariyeri BJK de hiçbir işe yaramıyor..bize maç kazandırmıyor... |