![]() |
Biz ve yonetim istemedik mi genc takim kurulsun, yillarca sampiyonluklara ambargo koyalim, arkadaslik ortami olsun, sabir etmeye razi degilmiydik? Yoksa Tigana sunu mu desin: 'Ben 35 yasinda 10 tane adam alacagim, 1 sene sampiyon olarim, sonra takimdan ayrilirim ve siz hem sportif hem finansal olarak 3 yil yerlerde surunursunuz, bu sekilde birakayim. ' Bu mudur yani? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ne guzel soyluyorsun iste, Zico sayesinde sampiyon olmazlarmis, demek ki teknik direktorden daha onemli seyler de varmis degil mi? Gerets gecen sene GS'yi rekor puanla sampiyon yapti, bu sene ama 7 puan geride. Simdi bunda tum suc Gerets'in mi? Gerets gidince GS duzelecek mi? Ayni sey bizim icin gecerli, biraz sucu teknik direktorde degil de baska yerlerde aramak lazim.... |
takim o kadar genc degil aslinda... avrupada genc deyince 16 yasinda forma giyenlkere diyorlar... bence yas ortalamasi gayet normal |
Alıntı:
|
Alıntı:
Luce'den istenilen sey takimi 100. yilinda sampiyon yapmasiydi. Ve o gorevini sahane bir sekilde yerine getirdi, tabii o sampiyonlugu acisinda 101. 102. ve 103. yilda cekiyoruz, ama o ayri konu. Tigana'dan istenilen ise genc ve yeni bir takim kurmasi ve yillarca Besiktas hegomonyasini saglayacak gencleri bir araya toplamasi ki bunu su anda yapiyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tigana transfer doneminin sonunda 1 yabanci stoper ve 2 yerli orta saha oyuncusu daha istemisti ama yonetim almamisti. Onun sikintisini bu gunlerde cekiyoruz iste... |
Türkiye`de Saat: 21:18 . |