![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Daha az oynayan Bobo daha iyi bir ortalama tutturmus yani, ustelik Carewin gollerini 5i 6si penaltidandir, baska soze gerek yok... |
hoca büyük ihtimal M.Topuz , G.Ünal'ı isticek sanırım 2 yerli dediğine göre...ama Serhatı da aldık gibi bişeyler diyolar bilmiyorum...bence şundan bundan önce kaleci gönderilmeli...yerine sakaryanın kalecisi Martinez en büyük aday diye düşünüyorum...sonra bir defans almalıyız yabancı..tecrübeli ve sağlam bir isim..onun dışında mutlaka kaliteli son vuruşları iyi bir forvet almamız gerekiyor...en başta hoca değişse Lucescu gelse en güzel transfer bu olur... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yabancı transfer kaleye yapılmayacak.ayrıca kaleye zaten transfer yapılmayacak haberiniz olsun |
su anda besiktasin gundemindeki oyuncular besiktasta oynayan oyunculardan ne ustunlugu var her yil bir suru oyuncu gundeme geliyor bir cogu takima katiliyor ve yine yarisi devre arasi bir kismida sezon sonunda gidiyor alinacaksa adam akilli 1, veya 2 oda lazim olan mevkiye alinmali 1 yabanci defans 1 tanede yine iyi bir yabanci forvet alinmali tabi kleberson satilirsa |
destek şart takıma ama hem genç hemde yararı olacak tecrübede olmalı. yine yetiştirmeye alınmamalı |
Alıntı:
Katılıyorum, orta karar oyuncular bunlar...Serhat,Gökhan vs. Arkadaşlar, bize maç kazandıracak adam lazım. Bunun için para lazım, para yok,transfer yok,oyuncu yok,çile var... Futbol karmaşık değildir, basittir. Top vardır, kale vardır, atarsın içeri biter. Bunu atacak adam olmadıktan sonra, isterse yırtsın kendini, ne fayda... Eskiden Tanju vardı misal, bayılırdım, ceza sahası içinde geleni koyardı içeri. Keza Jardel de öyleydi. Şimdiki oyun düzenine göre, Bobo benzeri, dönüp gidebilen, yeri geldiğinde "daaaaaan" diye şutu çakabilen, tecrübeli bir adam lazım... Sanki Drogba olur gibi ama, Chealsea verir mi??:D :D :D |
ya ben mi yanlış görüyorum bobo ile carewi mi kıyalıyolar. harbi çok komik nobrenin fenerde yaptığıda ortada ozaman carewden daha iyidir yada gökhan ü. carewden daha iyidir. |
Alıntı:
|
kle gitsin ve yerine iyi bir cmc lazım bence yabancı takviye hücuma olmalı iyi bir striker |
kle ve runje ve nobre gitmeli kaliteli bi defans ve forvet alınmalı |
oh ne guzel ıste tıgana ıste butun takımı gonjder 18 tane daha ıste nede olsa alıyolar |
Takıma takviye gerekli ama inşallah doğru mevkiye doğru futbolcu alınır su an nobreden gelen 1 kontejanımız var runje ve kleberson da giderse 3 e çıkar |
Bu arada ocakta kongrede var |
lincoln ve saha yabancı türklerdende canerle sergen:D |
ya sezon basında adam gibi oyuncu almıyoruz bu takıma 5 tane tranfer sart ama kimse merak etmesin ligte olamasakta trensferde kesin biz sampiyonuz |
biz bu sene transfer sampiyonu olalim, seneye lig sampiyonu oluruz. Acikcasi ligin ikinci yarisina giricegiz, takim hala oturmadi, sakatlar var, formsuzlar var, ilk 11 belli degil, bazi futbolculardan beklenen verim alinamiyor. Yönetim hatalarini incelemeli, ne yalan söyliim gecen sezon daha fiyaskoydu, ama bu sezondan iyi bir ders cikarirsa yönetim gelecek sezon icin guzel seyler yapabiliriz. Not: Yönetimin en iyi transferi Tigana'yi yollamaktir. (Anlayana) |
Alıntı:
FORZA BOBO!!!:cool: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zamanında Caner 14 yaşındayken altyapı seçmelerine getirildi ama Mehmet Ekşi beğenmemişti.Sebebi ağırmış.Caner ağlaya ağlaya otobüsle Manisa'ya döndü o gün.Herhalde yemin etmiştir içinden birgün benim için milyon euro'lar sayacaklar ve çok pişman olacaklar diye. |
Alıntı:
Hay o herifin kafasina... |
Alıntı:
allah sonumuzu hayır etsin |
Kleberson gidebilir.Yabancı transfer olacaksa forvet ve sag kanat transferi iyi olur. |
Alıntı:
|
bıktık artık transfer şampiyonu olmaktan |
Türkiye`de Saat: 15:55 . |