![]() |
Alıntı:
Adam hamuda kalkip gol atmali zaten, anca o goller sayiliyor.:p |
Bştan isticektin kardeşim bunları,şimdi devre arası gelecek 1 sene daha süre istwer uyum muyum diye diye..Devre arası 4 adam alınıp şampiyon olsun ben hiçbişey bilmiyorum... |
ya bu ne böle işi iyice ticarete döktük elimizdekiler istenileni vermiyo peki alacaklarımızın iyi oynayacağını garanti edebiliyomu sayın tigana??alırken hepsini sezon başında harikalar diye almadık mı işte sonuç!!,bu hbr eğer doğruysa yönetim çok pasif kalıyo..tepki vermeliler tiganaya:mad: :mad: |
Alıntı:
şu kleberson ne yapıyor sizi bu kadar memnun edecek kadar anlamadım gitti. gözlerimden şüphe etmeye başladım sizin yorumlarınızı okudukça. ben başka adammı seyrediyorum diye. sana yeminle söylüyorum bu adamın yerine koy fahriyi veya 3.ligden bir futbolcuyu daha faydalı olur. ya bırakın artık bu isimlere tapmayı kardeşim sahada isim top oynamıyor. lyonda kaç tane futbolcu yıldız veye ismini ezbere biliyorsunuz. takım oyunu takım oyunu hırz kazanma azmi, iyi antrönör başarılı yönetim hepsi bir olunca başarı gelir. ricardinho gibi 10 tane adamım olacağına koray gibi 5 tane adamımız olsun bizim takımın sırtı yere gelmez. örnek madrid kaç yıldızı var ama bak sevilla ispanyada lider futbol artık yıldızlarla değil takım oyunu ve hamal futbolcularla oynanıyor. |
ha bu arada hakan balta kim ya, allahınızı severseniz bizim paf takımda 100 tane hakan balta var emin olun, tabi bunları cesaret edip oynatabilecek o riski alabilecek bir antrönörümüz olduğu zaman |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya bizim su an en faydali yabancilarimiz kim ? bence BOBO ve RICO ama burda hala bobo gitsin diyenler var peki eski ezik nobreye niye gitsin demiyorsunuz adam 1 gol atti yaa git 3. ligten bir santrofor al besiktasa koy o bile daha cok atardi bundan eminim ben ilk geldigi günden beri dedim halada demeye devam ediyorum nobre takimi satiyor....devre arasinda runje , nobre , ali tandogan , kleberson gitmeli ve mutlaka cok iyi bir kaleci alinmali bir defans ve cok iyi bir forvet , yani takim söyle olsa kimse yenemez bizi yeni kaleci ibrahim toraman gökhan zan yabanci deli ibo koray serdar burak rico i. akin yabanci ( bobo ) |
her sezon onca oyuncu hala istikrar gelecek gorunen o ki devre arasida bir cok oyuncu alinacak gibi belki eksik yerler vardir ama bu oyuncu kadrosunda bir sisme yapar gorunen o kleberson satilacak gibi gerci devre sonu sozlesmesi bitiyor o yuzden satilabilir |
Türkiye`de Saat: 04:45 . |