![]() |
ben şahsen devre arası transferLere karşıyım...pek ayar tutturuLamıo ama klebin durumunu göz önünde buLundurursak bi dmc Lazım |
?? Alıntı:
|
bobo kesinlikle gelecek vaadediyor cok iyi bir forvet alinirsa ancak kiralanir ama asla gönderilmez.. baki iyi bir yedek bence kalmali, solbek oynamamak sartiyla:) kleberson daha iyisi alinip yollanmali daha iyisi alinamiyorsa kalmali.. ali günes galiba takimdaki tek orjinal sag bek ama bir sorun var, cözemedim.. tigana kalacaksa o gitmeli.. tigana yi istikrardan ötürü destekliyorum.. |
ali güneş zaten yeni çıktı sakatlıktan |
Alıntı:
Ya biraz ayaklarin yere bassin,, olmaz bukadar da.. SENCE BIR TURK TAKIMI FRANSA UMIT MILLI KAPTANANI MAVUBA`YI ALABILICK GUCDE MI?? SADECE GS RIBERY`DE PIYANGOYU VUTUYORDU, BØYLE BIR SEY ANCAK BIR DAHA KI MILLENIUM`DE GERCEKLESIR,,, bende isterim Messi gibi oyucular olsun besiktasda, ama gercek de ancak 30dan sonra gelir oda avrupa takimlarindan 5milyon euro daha cok verirsek... Gercekleri gørmekde fayda var,, :D :D :D |
Öyle bir yönetim varki yarın bile ne yapacağı belli değil |
Alıntı:
|
Alıntı:
Not: BIZ DUNYA 3.SU OLDUGUMUZ DA UMIT OZAT DA KADRODAYDI,, MANCHESTER NEDEN UMIT OZATA TALIP DEGIL????:D :D :D |
Türkiye`de Saat: 05:09 . |