![]() |
Kleberson krizi Bir aydır satışta Beşiktaş'ta Kleberson çıkmazı yaşanıyor. Siyah-beyazlı yönetim 2.5 yıl önce 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı ancak son bir yıl içinde vasat bir futbol ortaya koyan Brezilyalı futbolcu için menajerlere, "Devre arasında onu mutlaka satmalıyız" talimatı vermişti. Bedelsiz serbest Hem 3.5 milyon euro'yu kurtarmak, hem de bu bölgeye düşünülen yabancı için kaynak oluşturmak isteyen yönetimin bu düşüncesi tutmadı. Kleberson için bugüne kadar Kartal'a resmi teklif gelmedi. Sambacı devre arası gitmezse, sezon sonunda bedelsiz serbest kalacak. kaynak: besiktas.org |
|
elimizde patlayacaga benzio |
ailton ve juanfran gibi olacaga benziyor :( |
kleberson mu elimizde patlayacak?her turlu satılır.İSMİ YETER.(başka bi takımda olsa ara transferde biz kesin alırdık:) bizim yonetim gibi yonetimi olan bi kulup lazım bize:) ) |
bu adamda yapilacak tek sey var...sezon sonuna kadar oynatilip bonservissiz göndermek... bizim sampiyon olmamizi sagla sonra nereye gidersen git denilmeli....baska takima kendini göstermek icin hic olmazsa sezon sonuna kadar verim alabiliriz... sezon sonunda bonservisi elinde olan bir futbolcuya devre arasi kimse para vermez... |
ya bize gelen hiçbişey yapmıyor yatıyor para alıyor. ruh yok bu adamlarda ilah pascal zago guinti böylemiydi. ama o zaman sinan engin vardı adam bardan topluyordu geceleri oyuncuları ama şampiyon olduk. bize oyuncu değil sinan engin lazım |
Alıntı:
|
elimizde kalır yine,satabileceğimizi sanmıyorum |
kendine gelirse,beşiktaşa hala yararlı olacağına inanıyorum. |
Türkiye`de Saat: 11:53 . |