![]() |
İşte Tigana'nın prensleri Beşiktaş'ta teknik direktör Tigana ile Başkan Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu transfer çalışmaları için bugün biraraya geldi Tigana ile bugün Nevzat Demir tesislerine gelen başkan Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu, Fransız teknik adamın Süper Lig'in devre arasında takıma katmak istediği 4 yeni oyuncu hakkında fikir alış verişinde bulundular. Tigana siyah beyazılı yöneticilerden bir defans oyuncusu, bir ön libero, bir sağ ve bir de sol kanat oyuncusu transferi isterken, ön libero mevkine alınacak oyuncunun yabancı olmasını istediği ifade edildi. Fransız teknik adam, kanatlara ve defans hattına düşündüğü yeni transferlerin ise Süper Lig'te oynayan genç ve gelecek vadeden isimler arasından seçilmesini istedi. Yapılan bu görüşmenin ardından siyah beyazlı yöneticilerin arayışa geçtiği ve ilk olarak defans hattına yapılacak transfer üzerine çalışmalara başladığı öğrenildi. Adaylar arasında Gaziantepspor'un 22 yasındaki defans oyuncusu Bekir İrtegün'ün olduğu, alternatifler arasında ise Çaykur Rizespor'dan 21 yaşındaki Yasin Çakmak'ın isminin de gündemde yer aldığı öne sürüldü. kartalhaber |
iste tigana iste boyna ıstıyon saten sag kanat ıstıyomus elınde burakvar a.tandogan var vede hıc sans vermedıgın bır serdar özkan varkı ben ona ne oldugundan bır haberım |
bitip tükenmez istekler,hadi istiyosun işe yarar bi şey iste bari de elimizde patlamasın. |
Hep İstiyorsun... Daha Bişeyler Verdigini Göremedik.. |
Alıntı:
Besiktas'in kadrosunun diger buyuklere gore daha alternatifsiz oldugu ortada. Sen Serdar'a sag kanat oyuncusu diyorsan zaten hic konusma daha iyi... |
kadroyu genişletmek şart |
Alıntı:
|
takviye şart ama genç alıp sonra yine alışmasını beklemek korkutuyor açıkcası beni. yaşlı alsak emekliliği gelmiş adamın ne işi var inanın kafam karıştı artık |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ha, orta alanda kimin yerine koyacağını da merak ettim. Klebi?Serdar?Rico? sence hangisi kesilip serdar konulabilir?? maksat muhabbet olsun işte... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
serdar özkan şans bulmalıydı |
Alıntı:
Serdar Ozkan altyapidan defansif orta alan oyuncusu olarak cikti ve Del Bosque burada oynatti, Istanbulsporda ise forvet arkasinda oynadi, yani orta alan oyuncusu, kanat oyuncusu degil. |
arkadaşlar,peki... Serdar kurtuluş ezikler maçına kadar sağbekti, o maçta iyi oynayınca "heee,ortada kalsın o zaman" dendi. Şimdi Serdar Özkan klebi yerinde oynasa, "aaa,klebi varken o oynatılır mı" olur ki evet oynatılmaz. çünkü serdar kurtuluş zaten henüz yetersiz, çünkü top dağıtma anlamında pek kleberson'a yardımı dokunmuyor. e zaten top çıkartamada zorlanırken, oraya bir genç daha monte et. Serdar kurtuluş ile belki yer değişir ama o zaman da ortasaha fizik olarak yetersizleşicek. benim savımın arkasında bu vardı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
O bolgeye ait olmasi baska orada oynatilmasi baska. Sen Serdar Ozkan'a sag kanat oyuncusu dersen orada en az 1-2 mac oynamasi gerekmis lazim ki hayatinda hic oynamamistir. Orada oynasa iyi olur ayri, ama orada oynamadan sag kanat oyuncusu diyemezsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben zaten oynayamaz diye birsey demedim, sadece fundamental olarak orta alan oyuncusu, sag kanat oyuncusu degil dedim... |
sen biraz basarı gostersen bu takıma kimmleri geitririz ama ama sen hep istiyor hiç vermıyorsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ortam biter sohbet biter ama bu adamın istekleri bitmezzz:):):) |
Genç ve gelecek vaad eden oyuncu istemekten başka bişey yapmıyorki zaten,şu anda gelecek adamlar aydın dan veya serdardan çok kaliteli asla olmaz,yani biraz şans verse kimse hocayı niye oynattın diye asmaz,ama en güzel çözümüde bulmuşlar kiralık vererek.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:57 . |