![]() |
Baki Mercimek iddali konustu Beşiktaşlı futbolcu Baki Mercimek, ligde ilk yarının son haftasında kendi[IMG]file:///C:/DOKUME%7E1/Ayhan/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG] http://i.karakartal.com/images/haber...ek002_0812.jpg sahalarında karşılaşacakları Kayserispor'u yenerek, hem üst sıralardan uzaklaşmamak hem de ilk yarıyı iyi bir şekilde kapatmak istediklerini söyledi. Siyah-beyazlı futbolcu Baki Mercimek, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki Trend Show 2007'de taraftarlarla buluştu. Burada açıklamalarda bulunan başarılı defans oyuncusu Baki Mercimek, ligde ilk yarının son haftasında karşılaşacakları Kayserispor'u yenmek istediklerini belirterek, "Ligin ilk yarısında şanssızlıklar yaşadık. Bazı maçlarda gereksiz puan kayıpları yaşadık. Yeni bir takım olduğumuz için uyum sorunu yaşandı. Ligin ikinci yarısında daha iyi sonuçlar alacağız. Kayserispor ile yarın kendi sahamızda önemli bir maç yapacağız. Ligde ilk yarının son maçında Kayserispor'u yenerek hem üst sıralardan uzaklaşmamak, hem de ilk yarıyı iyi bir şekilde kapatmak istiyoruz" dedi. UEFA Kupası'nda Bayer Leverkusen ile oynayacakları maçla ilgili de değerlendirmede bulunan Baki Mercimek, "Bayer Leverkusen karşısında alacağımız beraberlik gruptan çıkmamıza yetiyor. Ancak biz Bayer Leverkusen'i yenerek, UEFA'da yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu. Kaynak: İHA |
hadi bakalım baki...zanın yokluğunu iyi değerlendirdin ama ayakların yere bassın bir...inş dediğin gibi olur.. |
baki konuştuysa tamamdır bu iş:D |
bu takim sana kaldi ya, cok balli adamsin demektir.. yabanci dilin olmasa zor bulurdun o kadar sans, ama tebrikler iyi degerlendirmeye basladin buldugun mucize sansi.. |
Hadi koçum baki son haftalarda gerçekten çok ii oynuyor hiç riske girmiyor çok ii top uzaklaştırıyor hatta içeri bile dalıyor :)(brugge maçında yaptığı gibi) böle devam baki arkandayız!! |
taakıma güvenelim arkadaşlar. |
su bakinin ajaxin futbol okulundan ciktigina inanamiorum... |
yürü be... |
tam bir bomba adam,asla beşiktaş defasında oynayacak kalitede değil |
son haftalarda gobekte ii isler cikariosun bole dewam ama solda oynayn bakinin yerine oynamayan klubede oturan bakiyi tercih ederim:D |
baki beşiktaş ta oynayacak futbolcu değil,runje gibi.. |
Alıntı:
kartalkalin |
Alıntı:
takımda kalıcı olacağını zannetmiorum ki inş iyi maçlar çıkarır beni ve herkesi şaşırtır inş |
Alıntı:
|
bence de toraman zan göbekte daha iyi olurdu ama.. iste amasi ´var, sagda kim oynayacak.. esasinda serdar kurtulus mustafa dogan ve ali günes den biri denenebilirdi ama cesitli nedenlerden ötürü o da olmadi.. eger toraman göbekte oynayacaksa sözüm yok ama eger sagbek kalacaksa BAKI ye bu takimin ihtiyaci var.. ve stoper de cok iyi maclar cikardigi oldu bence, kendisinden beklemedigim prformanslari gördüm o bakimdan, Baki bu takimda gerekli olan bir yedek derim.. kartalkalin.. |
Çok heyecanlı alışsa sol tarafta değilde göbekte şu anda geçer not aldı benden. |
Alıntı:
|
bakiyede runje ye de güveniyorum bu iki futbolcudan önce sorgulanacak başka futbolcularda var lütfen bu oyuncuları rahat bırakıp sadece destekleyelim |
Son Zamanlarda Süper Oynuyor. Ona Güvenmeye Başladım |
Alıntı:
|
bence bakı iyi kayseri maçındada iyiydi bi ara gaza gelip gol şutları çekmek için ileri çıkması beni koparıyor.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:32 . |