![]() |
Beşiktaş'ı yurt dışında temsil etmek isterim Sakatlığı nedeniyle Kayserispor karşısında forma giyemeyen Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Gökhan Zan, takımın performanısının çok iyi olduğunu belirterek Arsenal'e transfer olacağı şeklindeki çıkan haberlerle ilgili konuştu http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Sakatlığı nedeniyle Kayserispor karşısında forma giyemeyen Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Gökhan Zan, takımın performanısının çok iyi olduğunu belirterek, "Son haftalardaki performansımızın devamını getirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sezonu 3 puanla kapatmamız mutluluk verici. Artık tek hedefimiz UEFA Kupası'nda bir üst tura çıkmak" dedi. Gökhan, İngiliz ekib Arsenal'in kendisini transfer etmek isteği şeklindeki haberlerle ilgili olarak "Bana gelen bir teklif yok. Ben Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusuyum ve şu an tek düşüncem Beşiktaş'ın başarısı. Tabiki her futbolcunun hayali yurt dışında büyük takımda oynamaktır. Tabi ki ben de hem Türkiye'yi hem Beşiktaş'ı yurt dışında temsil etmek isterim. Ama böyle bir durum söz konusu olmazsa uzun yıllar Beşiktaş'ın değişmez futbolcusu olmak istiyorum. Ben Beşiktaş'ta Gökhan Zan oldum" ifadelerini kullandı. kartalhaber |
G.ZAN cok iyi bir futbolcu,, Insallah avrupa kariyeri Arif`in avrupa karnesinden daha iyi olur:-) |
Oktay Derelioglunun da Las Palsamda gøsterdiyi performasindan da iyi olur insallah:-) |
inş gidip tugay gibi basralı olr!!! |
çok hırslı ve istekli bi oyuncu,inş avrupada daha da başarılı olur,ayrıca ben beşiktaş'ta gökhan zan oldum demesi çok güzel bi jest,kendini bilmesi güzel..:) |
ben bizzat gitmesini istemiyorum onun yerine kim oynıcak |
ben bu adamı seviyorum,çok güzel konuşmuş |
etsin bakalım,iyi teklifler olduğu söyleniyor,hayırlısı olsun |
futbolu gbı kısılıgı de cok saglam tam bı besıktaslı gbı konusmus ıns nıhat kadar basarı tugay gbı profesyonel olur awrupada |
çok sağlam para olmadıkça yollanmamalı |
Beşiktaşın geleceğine sahip oyuncuların satılmaması taraftarıyım ama ortada konuşulan para okadar yüksekki o parayı versinler gökhanın babasınıda verelim onlara.. |
EGER GITMEK ISTIYORSA GITSIN,,:-) yolu da acik olsun, ama ileride geri dønucekse yuvaya gelsin.. Eziklere giderse ozaman tam dønmus olur..hahah |
Bizde başarı yakala avrupada sonra git;) |
Alıntı:
Gidersede inşallah başarılı olur. |
büyük takım büyük oyuncularını satmaz bence satılmamalı |
Çok iyi Paraya Satarsak Etsin Temsil Bende ISterim |
Türkiye`de Saat: 09:32 . |