![]() |
Kadrodaki futbolculardan nasil bir 11 kurarsiniz? Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Maclardan ønce insallah Tigana bu 11le oynar diye duva ediyorum.. Ama nedense hic gøremedim :-( |
Koray ın yerine KLEBERSON OLSUN derim.. |
Runje İ.Toraman---G.Zan---Koray---İ.Üzülmez Kleberson---Serdar A.Tandoğan---Ricardinho---İ.Akın Nobre |
Alıntı:
Kleberson Out Delgado In, Runje hell, New Keeper In:D :D :D |
Vede Tigana out,, Yilmaz *Psyko* Vural IN :-) |
öncelikle kleberson gitmek istiyor bu yüzdende oynamıyor. -----------------runje------------- --toroman---koray---G.zan--üzülmez ---------Serdar-----Delgado------ Ali(Burak)----Ricardinho------İ.Akın -------------nobre--------------- forvet değişebilir kim daha formdaysa o oynayabilir. |
runje toraman g.zan koray i.üzülmez kleberson delgado rico i.akın nobre bobo |
Alıntı:
|
-----------------runje------------- --toroman---G.zan--M.Doğan---üzülmez ---------Koray-----Delgado(Fahri) ------ Ali(Burak)----Ricardinho------İ.Akın(Aydın) -------------Bobo--------------- Bence Mükkemmel bir kadro olur. Nede olsa kleberson ve nobre gibi takımı iki kişi eksik oynatan futbolcular yok ve M.doğan gibi değeri bilinmeyen bir oyuncu var. |
takımda sakat çok birlikte oynayamıyorlarki bi türlü. |
aşağı yukarı ideal kadro ile çıkıyoruz zaten maçlara |
------------------------------V.RUNJE------------------------- ----I.TORAMAN--------G.ZAN---------K.AVCI-------I.ÜZÜLMEZ---- -------------------S.KURTULUS---------M.E.DELGADO------------ ----A.TANDOGAN-----------RICRDINHO----------------I.AKIN----- ----------------------M.NOBRE(D.S.BOBO)----------------------- |
Runje Serdar Kurtuluş---G.Zan---Toraman---İ.Üzülmez Koray---Delgado A.Tandoğan---Ricardinho---İ.Akın Bobo bu takım bundan ii kurulamaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
bende seni tebrik edenlerdenim.Güzel bir Kadro |
Alıntı:
|
Şu anda delgado sakatlanmadan önce maçlara bana göre ideal kadroyla çıktık. |
Alıntı:
|
Super kadro sonutcan, tebrik edrim:-) Ama bence Toraman Sagbek`de harcaniyor,,,,,, |
-----------------runje---------------- --Serdar---G.zan--Toraman---İ.Üzülmez(yeni yabancı in Delgado out ) ---------Koray-----Kleberson(yeni yabancı) ------ Ali(Burak)----Ricardinho------İ.Akın(Aydın)------ -------------Bobo(yeni yabancı)--------------- Tigana out Lucescu in |
Alıntı:
|
ben kimseyi koymazdim bi Baki Mercimeki koyardim Tigana diyor ya en iyisi o oynasin ozaman yanliz |
Alıntı:
|
Bizim sorunumuz şu andaki kadroda nasıl çıktığımız değilki..Kime sorsan bir-iki değişiklikle aynı tip kadroyla çıkar,sorun sezon başında bu kadronun bu şekilde kurulması,şka gibi bir forvet ve defans hattımızamı üzülim,yoksa karikatür gibi kalecimizemi,yada defansın d sinden anlamayan orta sahamızamı?? |
---------------------------Runje--------------------- Ali.T-----------Gokhan Zan -----Toraman -----------Deli ---------------------Serdar------Koray---------------- Delgado -----------------Ricardinho------------------I.Akin ------------------------Nobre(Bobo)-------------------- |
----------------------RUNJE----------------------- ALI GÜNES------G.ZAN-------TORAMAN-------ÜZÜLMEZ ---------------------SERDAR-(KORAY)--------------------- ALI T.-(BURAK)--------DELGADO---------------I. AKIN ------------------------RICO--------------------- ------------------------BOBO-------------------- |
bu kadrodaki futbolculardan 11 kurmam...ben olsam bu kadro ile lige başlamam....hepimiz teknik patron oluyoruz kadrolarımızı çıkarıyoruz ama ben bu kadroyla lige başlamazdım orası kesin... |
---------------vedran runje------------------------ a.tandoğan---------g.zan---------i.toroman-------i.üzülmez burak yılmaz--------serdar kurtulus---------koray ------------delgado--------------ricardinho----------- -----------bobo-------------- |
----------runje-------------- --toraman---zan---yabancı---deli --delgado--serdar--yabancı--akın ----------ricardinho------------- -----------bobo(nobre) |
runje tandogan gokhan toraman delı serdar koray delgado akın pasa kımı koyarsanız koyun nasıl olsa ıse yaramıo |
koray, gökhan zan, delgado, ricardinho kalsin diger hepsi gitsin yeni kadro kurulsun!!! |
Alıntı:
........................................runje..... ........................... .....toraman .......gökhan zan ........ mustafa doğan......... ibrahim üzülmez ....................serdar kurtuluş......koray ................................. burak (a.tandoğan) ...............ricardinhoo...........ibrahim akın ........................................bobo (nobre) ........................ birde bu olabilirdi ................................runje............. ........................ serdar kurtuluş ........toraman .........gökhan zan.............. ibrahim ü. ..........................................koray... ......................................... burak yılmaz(a.tandoğan) .............ricardinho....... delgado................ ibrahim akın... .................................................. ...bobo (nobre)........................ benim fikrim buuu sizleri bilmem |
Alıntı:
ortasahaya Giunti,Appiah gibi mücadeleci,teknik bir oyuncu ŞART.. |
-----------runje------------- tandogan---toraman---zan---deli delgado---serdar---kleberson---akın ------------rico paşa------------ ------------burak---------------- (bana kalırsa bu sistem daha mantıklı ama sag bek ve sol bekler bindirmeleri yapacak put gibi sabit kalmayacaklar toramandan sag bek olmaz bana kalırsa diyeceksiniz ki delgado dan sag kanat yapmışssın valla delgado birebirde etkili olan süratli top sürebilen bi oyuncu oldugu için tam knat oyuncusu degilde yani tuncay gibi düşünülmeli arkasınada tandoganı koydugum için zorlanmaz diye düşündüm.birde buraka parazntez açmak istiyorum cogu kişi forumda ona karsı ama bende sag kanat oynamasına karsıyım çünkü onda sag kanat oynayabilecek özelliklerin hiçbirsi yok ama sayın arkadaşlar attıgı gollere bi bakın tam son vuruş ustası bana kalırsa tam bi fransız sitiline benziyo son attıgı golde buna örnektir.tekrardan diyorum burakın son vuruşlarına bi bakın bence gol ksırlıgı çektigimiz bu dönemde ilaç gibi gelir düşüncesindeyim |
Türkiye`de Saat: 16:22 . |