![]() |
Rakamlar yalan söylemez http://i.karakartal.com/images/haber...je012_1112.jpgGeçen sezon şampiyonluk yarışına daha ilk yarı bitmeden havlu atan Beşiktaş, bu sezon kendini aştı. Önceki yıla göre 4 puan da fazla toplayan siyah - beyazlılar, devreyi 29 puanla üçüncü sırada tamamladı. Bu yıl en çok eleştiri toplayan kaleci Runje de ligde en az gol yiyen kaleciler arasında ikinci sırada yer aldı. Kartal geçen sezon devreyi 19 gol yiyerek kapatırken, bu sene rakam 16'ya düştü. Siyah-beyazlılar üstelik Süper Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası'nda da devam edip, üç kupayı hedefliyor. Kaynak: Milliyet |
rakamlar yalan söylemez ama aldatır. |
Alıntı:
mesela nobre...söyle izlerken iyi hosda adam daha bi gol atmis.. |
böyle hatalar yapıp,böyle güven vermezken,üstüne üstlük taraftarla arası buz gibiyse ligin en az gol yiyen kalecisi olsa bile bir an önce gönderilmeli |
Alıntı:
al sana 10 . 10 . 2006 da verilmiş bir paylaşım.......... Beşiktaş’a 2 kupa getiren Tigana, ligde 31 haftada 1.58’lik puan ortalaması tutturdu ve 1987’den beri en başarısız hoca oldu Beşiktaş'ta 1987 yılından bu yana uygulanan 3 puanlı sistemde ligde en başarısız teknik direktör Jean Tigana oldu. Kartal'a Fortis Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazandıran Fransız hoca, 31 haftadır görev yaptığı Beşiktaş'ta ligde en başarısız hoca olarak dikkat çekti. Geçen sezon 12. hafta göreve gelen Tigana, 31 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik, 10 yenilgi gördü. Tigana döneminde Beşiktaş 49 gol atarken 37 gol yedi. Böylece 1.58'lik puan ortalama tutturan Tigana, Scala, Del Bosque, Toshack, Rıza Çalımbay gibi çok eleştirilen isimlerin hepsinin gerisinde kaldı. 17 hafta dayanan Del Bosque bile 1.70'lik ortalama tutturdu. Öte yandan 1987'den bu yana Koch, Fuat Yaman, Mehmet Ekşi ise geçici olarak hocalık yaptı. şimdi de rakamlar senin için aldatıyor ama göz önünde olmayan herşeyi gün ışıına çıkarıyor mu ??? hem o tarihten bu zamana kadar büyük ilerleme falan da yok BJK de.............. |
Alıntı:
AYNEN KATILIYORUM O ZAMANDAN BU ZAMANA KADAR GERÇEKTENDE İLERLEME KAYDEDEMEDİK. |
Alıntı:
|
benim için istatislik değil maç içinde duruşu önemli az gol yer ama en can alıcı yerde yer ve puan kaybettirir ozaman istatislikler ne yazacak. gerçi ben hala güvenilmesi taraftarıyım. |
beşiktaşın kalecisi hatalı gol yemesin |
ya şu tıganayla zaten ipler koparılsın yaae... |
Alıntı:
onu yaptıklarında zaten süper ligde beşiktaş diye bir takım kalmayacak |
ya arkadaşlar... runje gerçek anlamda sadece bir gol yedi..... o da galatasaraydan penaltı. diğerleri halüsülasyon |
Alıntı:
Nobre gerceyini gørmekde yarar var, adam istatistigimizin icine ediyor |
*****EVET BELKI TIGANAYLAN COK BASARISIZ BIR TABLO CIZDIK, AMA ILK KEZ BESIKTAS DA BU KADAR GENC YANYANA OYNUYOR, sADECE TOSHACK ZAMANINDA GENC BIR KAC GENC YANAYANA OYNADI OKADAR..,.,SIMDI ISE HEPSI DE BENCE,VEDE GAYET IYI FUTBOLCULAR, ØRGEYIN I.TORAMAN,GØKHAN ZAN, SERDAR KURTULUS, BURAK YILMAZ, G.GULEC, BOBO, i.AKIN, MEHMET SEDEF, (BUNLARIN HEPSI 25IN ALTINDA) nOBRE BILE 25YASINDA. nORMALDE HEP ORTA YASLI FUTBOLCULAR OLDU BJK`DE.. VE BASARISIZLIGIMIZ ORTADA... BIRAKIN BIRAZ DA GENCLER OYNASIN,, eKLIYORUM TEKNIK HEYET FAZLA OYNAMASA BU KADROYLAN 2-3SENEYE KALMAZ, BUYUK PARALAR HARCAMADAN SAMPIYON OLURUZ... aMA BEN YINEDE BIZIM SALAK YØNETIME GUVENIM YOK... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yanlıs sıstem ınatlar sanssızlıgıda eklersek gereksız puan kayıplarına ugradık. bunlar olmasa suan lıderdık |
Alıntı:
Ama ben yinede Tiganadan daha cok Demirøreni beyenmiyorum!! |
yine çok puan dağıttık,çok ararız o puanları |
Alıntı:
ayrıca yönetimi bende beğenmiyorum...bu yönetim geldiğinden beri aptalca transferler yapmakta üstümüze yok ve dünya kadar borcun altına soktular bizi.... |
sayılardan oteye birde gerceklere bakıp gormeliyiz bence cok puanlar bıraktık orda burda tek caremiz rakiplerimizin yenilmesi ve bizim macları almamız.. |
söyle ki adam takimi birden bire genclestirme yoluna gitti, neden? hic kimse elestiremesin diye.. köseye sıkısınca 2.ligden oyuncu oynatiyorum diyor.. ya oynatma o zaman kardesim 2.ligden.. simdi tandogan burak olayi da biraz bu sebepten galiba iki sezon önce Türkiyenin en iyi sag kanat oyuncusu elinde adam oynatmiyor neden? kadronun cok genc olmasi bir avantaj Tigana icin, neden? ligi bu genc kadroyla 3. bitirse basari diyecek spor yazarlari var.. ama tümer sergen ali tandogan okan pancu v.s. gibi tecrübeli ismler olsa elinde ve oynatsa kimse 2.ligi basari olarak görmez.. belki garip bir yorum ama yorum en nihayetinde siz benim yorumlarima takilip kalmayin.. kartalkalin.. |
rakamlar yalan söylemez,kaç puan kaybettiğimize bir baksınlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o yedigimiz golun ´8i cokbüyük kaleci ve defans hatalarindan geldi....o bariz hatalar olmasa belkide 1 idik |
ne yanı takım 3 sırada dıye mutlumu olayım ben yada hıc derbı kazanamamıs ama kaybetmedıde dıyemı mutlu olacam en az golyemesı gerekırken sacma salak gol yemıs dıyemı sevıneyım hasbel kader alınan galıbiyetleremı sevıneyım yoksa |
Alıntı:
hayır........... diğer rakiplerimiz de bu sene çok bonkörce puan kayıpları yaptı..eyer öyle olmasa şimdiye yarıştan büyük ara kopmuştuk.... |
ya arkadaşlar bu sene beşikaş başarılı değil diğer takımlarda cok puan kaybettide ondan kopmadık yarıştan inşallah ikinci yarı düzelecek takım takımda bi ışık var yaaa |
Allah tan birileri ışık görüyor kendim görmüş kadar seviniyorum:) |
Türkiye`de Saat: 15:30 . |