![]() |
Almanya'da Sinan Engin alarmı Leverkusen-Beşiktaş maçını izlemek üzere Almanya'ya giden beşiktaş eski menajeri Sinan Engin Köln Havalimanı'nda zor anlar yaşadı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Alman polisi Sinan Engin'i yaklaşık 2.5 saatlik sorguya aldı. Engin'in Almanya'ya girmesine izin vermeyen Alman Polisi Beşiktaşlı yöneticilerin kendisine kefil olmasıyla Sinan Engin bu ülkeye giriş yapabildi. Sinan Engin yaptığı açıklamada "Yanımda taşıdığım eski 3 pasaportum en ince ayrıntısına kadar incelendi. Herhalde yanlış anlaşılma sonucu böyle bir uygulamayla karşı karşıya kaldım" dedi. kartalhaber |
bu adam var ya aziz yildirimin oteritesini bitirecek tek delikanli:) |
sinan babaya laf yok yaaa |
İnsallah gelicek 2.yarıda |
bn artık transferden cok onun gelmesını ıstıorum azızeye haddını bıldırırse o bıldırır |
Alıntı:
inşallah... |
Alıntı:
|
BEŞİKTAŞIMI KİRLETENLER, DEFOLSUN GİTSİN!! ÖNCE MAFYA İLE OLAN İLİŞKİSİNİ AÇIKLASIN!! ÇAKICI'NIN "BENİM DE ÇORBADA TUZUM VAR" İLE NE DEMEK İSTEDİĞİNİ AÇIKLASIN!!! |
Alıntı:
Allah korusun ...!!!! |
sinan yönetici olarak gelsin demirören listesine girsin |
Alıntı:
|
sinan engin bazı yanlış olaylarda lanse edilsede çok mert bi adamdır benim düşüncem bu yönde |
Sinan Enginin bir de temiz olan ikizi felan olsa keske... Onun yaptigi görevi yani onun zamanindaki konumu kimse üstlenemez, ama kendisi hakkindaki söylentiler beni soguttu adamdan... |
Alıntı:
BU TAKIM VE TARAFTARININ İLK DÜSTURUDUR. "DİĞERLERİ" GİBİ OLURSAK "DİĞERLERİNDEN" NE FARKIMIZ KALIR!! O ZAMAN BEŞİKTAŞLILIKTAN NASIL BAHSEDEBİLİRSİN!! BAK BU BİR YORUM DEĞİLDİR. SENİNKİSİ BİR YORUM DEĞİLDİR. DÜPEDÜZ BU TAKIMIN TARAFTARI OLMAYA SEBEB ŞEREF, DÜRÜSTLÜK,TEMİZLİK,DOĞRULUK İLKELERİNE SAYGISIZLIKTIR. HİÇ BİR BEŞİKTAŞ TARAFTARI O KİRLİ OYUNLARIN İÇİNDE OLUNMASINI TEKLİF DAHİ ETMEMELİDİR. EDEMEZ DE!! LÜTFEN GÜZEL KARDEŞİM, BU MANTIĞI YA SÖK AT KAFANDAN, YADA BU TAKIMIN TARAFTARLIĞINI BIRAK!!! BU KADAR AÇIK VE NET!!! |
sinan engin mafyanin teki, bunu hepimiz biliyoruz...ve en az aziz yildirim kadar mafyanin icinde, onuda biliyoruz..ama biz türkiyede sadece mafyanin yardimiyla basari geldiginide biliyoruz...yani ne diyebilirim, sinan enginle basariliydik...hadi hayirlisi... |
Alıntı:
Bu arada sinan engine mafya diyenlere de şunu belirteyim sinan engin mafya olupta polat alemdar olma havasında olmadı veya mılleti haracada bağlamadı eğer bir suç işlemizse beşiktaşımız içindir ki ben suç işlediğini düşünmüyorum devlette suç işlediğini düşünmüyor oyle olsa serbest olmaz hapiste olurdu ,sinan ı sadece siz sucluyorsunuz bende size katılmıyorum ve fıkırlerınıze saygı duyuyorum..... |
Alıntı:
Sevgili kardeşim, Ben Sinan Engin gelsin yada gelmesin dediği için yazmadım onu. Beni ilgilendirmez zaten, onun fikridir derim. ama bak tekrar alıntıyı yapıorum : "bu alem böyle dönüyosa böyle oynıcaksın bende istemem ama bizi bitiricekler" Kimse bana bu fikri savunmasın. Hatta bu tarz bir düşünceye tepki göstermediğiniz için siz BJK'li arkadaşları ayıplıyorum. Ne demek yani, haysiyetsizlere haysiyetsizlikle mi karşılık verelim??? Bitersek de biteriz!!! Beğenmeyen de çeker gider!!! Ortam kötü diye bizde mi düzenbaz olalım. Bu mudur BEŞİKTAŞLILIK?? Eğer biri kendine BEŞİKTAŞLIYIM diyorsa, haysiyetsizlik yapmak aklının ucundan geçmemeli. Bu bir yorum değil, böyle yorum olmaz. |
biz el değmemiş temiz bir lig istiyoruz evet....ama bizim yöneticilerimiz bu iş ibilmiyor....eziklerle yaptığımız maçta sahaya bıçak atılıyor sesi çıkmıyor , hakkımız yeniyor biş yapamıyorlar..beşiktaşı savunamıyorlar koruyamıyorlar..onlar orda ne için var görüntü olsun diye mi ??? o yüzden işi bilen BJK nin haklarını savunabilecek yöneticiler istiyoruz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adamın bi kere adı çıktı,bundan sonra da fırsatını bulan çamur atıyor |
sinan baba bi tanedir yaaa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Eğer Beşiktaş camiası bu saydığınız olaylarla ilgili, Sinan'dan başka adam çıkartamıyorsa, Yuh olsun o camiaya... Ha, Sinan olmasının nedeni, olayların başka taraflara kayması yüzünden ise, tekrar bu adamı kabul ettikleri için 2 kere YUH onlara. Adam henüz mahkemede aklanmadı, dava sürüyor!! Buradan da anladığım şu : Varsa bir şey adalet çıkarır deniyor, ama ne delil, ne kayıt gözü görüyor, işkembeden "yok, olmaz öyle şey" lafları ile geçiştiriliyor. Beşiktaş Kulübünün haklarını korumak sadece Sinan Engin'e mi kalmış!! Arasın Çakıcı abisini o zaman, illa görevde mi olması lazım, madem o kadar seviyor Beşiktaş'ı. Kulüple ilişkisi olmadan soksun araya Çakıcı'yı!!! Hem Beşiktaş'ı da kulüp olarak töhmet altında bırakmaz!!! Ben bu kulübün ne bir oyuncusunun, ne de bir yöneticisinin iddia bile olsa şike lafı ile yanyana olmasını istemem. Ama bakınız : adı geçen adamların hepsi, bir şekilde BJK kulübü ile bağlantılı oluyor. Tamer'i de, Oktay'ı da hatta Sergen'in bile adı geçiyor! Sinan'ın çarşaf çarşaf görüşmeleri çıktı polis kayıtlarında!!! Şimdi bu durumda nerede kaldı gurur duyduğumuz "şerefli ikinciliklerimiz"?? Hani tek temiz kulüptük??? Hem bu tip iddialara maruz kal, hem de hala bunu iddia et!! Ve en üzüldüğüm konu, bir takım kendini bilmez BJK taraftarının artık bu fikirleri savunur hale gelip" oyunun kuralı bu" diyerek, olayı meşru hale getirmeleri (tabi kendi açılarından)!! Kendinize gelin beyler, buralar renkli tribünler değil!!!! Mafya elini kulüpten çek!!! |
Sinan Engin İyi Adamdır... Ben Onun Tekrar Menejerlige Gelmesini İstiyorum... |
sinan engine bayiliyorum, spor proglamlarinda onun yorumlarini dinlemezsem olmaz:).. o besiktasi biliyor besiktasi kurtaracak adamlardan biri sinan engindir, umarim gelir.. |
sinan engin çek pis ellerini Beşiktaş'ımızın üzerinden. medya da kulübümüzün adını kullanıp kendine rant saglamaya çalışma.!!! |
yorum yap en iyisi sinan engin |
Türkiye`de Saat: 23:39 . |