![]() |
‘Carlos’tan iyi orta yapıyorum’ İbrahim Üzülmez, kendini Real Madrid’li Roberto Carlos’la kıyasladı http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Yakaladığı çıkışı Milli Takıma da taşıyan tecrübeli futbolcu, "Şimdiye kadar 'orta yapamıyor' diye eleştiriliyordum. Ben de böyle düşünenlere, 'O kadar yapsam Real Madrid'e giderdim' karşılığını veriyordum. Ama 33 yaşında orta yapmayı öğrendim. Şimdi, o çok övülen Carlos'tan daha iyi orta yapıyorum. Ancak yine de laf söylüyorlar. Şunu anlamıyorum; takım kötü gitti mi sorumlusu hep benim, ama iyi sonuç alınca nedense kimse ismimi ağzına almıyor" diye dert yandı. Tecrübeli kaptan, "Gençlerbirliği'ni de yenerek kupada yola devam etmeyi garantilemek istiyoruz. Daha sonra tüm ağırlığımızı ikinci yarı ile birlikte lige vereceğiz. 8 puan küçümsenmeyecek kadar önemli bir fark, ama kapatılmayacak kadar değil. Nasıl Fenerbahçe 11 puan arkamızdan gelip şampiyon olduysa, biz neden bu farkı kapatıp aynı şeyi yapmayalım" görüşünü dile getirdi. (Orhan Yıldırım-Fanatik) |
olur deli ibrahim olur:( |
İbrahim sen manav olursun olsan olsan beşiktaşa düşeş e kaptan olmakla olmuyor bu işler. sıradan bir oyuncusun bence velhasıl. |
hııı..:)tabi tabi ibo sen daha iyisin:)ha bu arada takım kötü gidince ne zaman o suçlandı ki??? |
ya ibrahim abi seni gerçekten seviyorum saygı duyuyorum 10 numara konuşmaların var son maçlarda mükemmel derecede bindirmeler gollük paslar var ama şaka ile karışık bile olsa abartma be abi |
gulmek istiyorum sadece arkadan gazı aldı bu da :) |
hayal edin deli real de :D onunde robinho , ortalari nistelrooy u beslerdi :D o yil nistelrooy en fazla vole golleri atardi kimin sayesinde tabi ki ibrahimin :D |
İbo gaza gelmiş :D |
aferin ibo....baya bir havalarda gezmeye başlamışın....ama güneş balçıkla sıvanmıyor.... |
manavda olur kasapta su zamanda ibodan daha istikrarlı daha istekli,hırslı adam varmı. ondaki kazanma hırsı diğerlerinde olsa acık ara lider oluruz...... |
bizim deli ibo orta yapma konusunda carlosu gecemez ama hızlı koşma konusunda carlosa tozunu yutturur.... |
hak vermek gerek son siralar iyi orta yapmaya basladi deli, ama carlosdan daha iyi o biraz fazla olmus herhalde :D |
helal olsun be sana.haydi bastır kim tutar seni. |
bence iboya saygısızsılk yapılıyor herkez daha iyi olmasını ister ama adamda gözle görünür bi gelişme var ve hırs carlosta bu adamdaki yüreğin yarısı yok. bu deli iboya destek şart. biz hangi futbolculara haketmedikleri değeri verdik. ibo gibi bi adama hakettiği gibi destek veremiyoruz. |
evt doğru ama dediğn carlos, roberto değil de çakal carlos galiba !!! |
carlos dünyanın en iyisi sol bekte deli iboda iyi ama carlos kadar olamaz :) |
takımda aldığı parayı hakeden bi kaç futbolcudan biri bence şuanda takımın en iyi perfomansı setgileyen oyuncusu |
helal sana ibooo yuru beee |
utanmasan ronaldinhodan daha iyi oynicam dicen sif 1-2 mac iyi oynadin diye kendini pek bisey sanma |
konuş deli ibo konuş bakalım |
o kadar da abartmamakla birlikte,performansı ve hırsı ile gençlere örnek olmalı |
delidir delidir ne yapsa yeriidirrr :D |
bende rooneyden cok gol atarım ztn halısahalarda :D :D |
daha öncede "ORTA YAPMASINI BILSEYDIM SIMDIYE REALDEYDIM" DIYODU ??!!?? |
Carlos’tan iyi orta yapıyorum’ http://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifİbrahim Üzülmez, kendini Real Madrid’li Roberto Carlos’la kıyasladı İbo yapmayın gözünüzü sevim...düzgün bişeyler yapınca neden bukadar ayaklarınız yerden kesiliyor anlamıyorum...gaza gelmeyin...orta falan yapabildiğin yok senin...gözlerimiz kör değil heralde... |
ya arkadaşlar benim civcivler kaybolmuş gören varmı en son bu sayfada görülmüş |
Alıntı:
|
ilk yari en cok isabetli orta yapan oyuncumuz...inanmayan saysin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sadece gelip orta yapmakla is bitmiyo bide bakmasi lazim nerede adamlar... icabinda geri dönecek bos adami görecek ama orta yapmakla is olmuyor.. |
Alıntı:
|
valla onu bunu bılmem ama bıldıgım sey ılk defa bu sene deli ibo orta yapmaya basladı ve ara pası atmaya basladı vede basarılı ortalarınada sahıt oluyorum hem sasırtıyo benı hem de tebrık edıyorum valla |
deli ibo bu dogru söylüyor. deli kaptan bugün r.carlos gelsin bu takıma seni yine kesemez :) |
Bu sene gerçekten kendini çok geliştirdi.Gençler biraz onu örnek almalı. |
Türkiye`de Saat: 07:09 . |