![]() |
Yabancı Hüsranı..!!! Beşiktaş'ın yabancı futbolcuları ilk yarıda hüsran yarattı Runje 26 maçta 29 gol yerken, Delgado genelde sakattı Nobre ligde 1 gol atabildi. En başarılı isim ise Bobo'ydu. Beşiktaş'ın yabancı futbolcuları sezonun ilk yarısında genelde sınıfta kaldı. SABAH Kartal'ın yabancılarını mercek altına aldı: RUNJE:Ligde 17 karşılaşmada oynadı ve 16 gol yedi. UEFA Kupası'nda oynadığı 6 maçta 9 golü kalesinde gördü, bu maçlarda bir penaltı kurtardı. Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da toplam 3 resmi maçta 4 gol yedi. Toplamda bu sezon 26 resmi maçta 29 gol yedi. KLEBERSON: Ligde 13 maçta oynadı. Hepsinde ilk 11'de sahaya çıktı ve sadece 3 asist yaptı. UEFA'da 5 maçta oynadı ve 1 golü var. Türkiye Kupası'nda oynamadı. Toplam 18 resmi maçta 1 gol atıp 3 asist yaptı. Kötü performansı nedeniyle satılması gündemde... BOBO: Ligde 13 maçta 7 gol atıp 1 asist yaptı. UEFA'da 6 maçta 2 golü var. Türkiye Kupası'nda 3 maçta 3 gol atıp 1 asist yaptı. Süper Kupa finalinde oynadı. Toplamda 23 resmi maçta 12 gol, 2 asist ile en skorer isim. Beşiktaş'ta vasatın üstüne çıkan en iyi yabancı oldu. RİCARDİNHO: Ligde 14 maçta 2 gol atıp 3 asist yaptı. UEFA Kupası'nda 6 maçta oynadı, 2 gol attı. Türkiye Kupası'nda 3 maçta 1 asisti var. Toplam 23 resmi maçta 4 gol atıp 4 asist yaptı ve vasatı aşamadı. DELGADO: Ligde 10 maçta oynadı, 2 gol atıp 2 asist yaptı. UEFA Kupası'nda 2 maçta oynadı, 1 asisti var. Türkiye Kupası'nda 1 maçta oynadı, 1 gol atıp 1 asist yaptı. Süper Kupa finalinde de oynadı. Toplamda 14 resmi maçta 3 gol attı, 4 asist yaptı. Tam bir hayal kırıklığı oldu. NOBRE: Ligde 14 maçta 1 gol atıp 1 asist yaptı. UEFA Kupası'nda 5 maçta 1 gol atıp 1 asist yaptı. Türkiye Kupası'nda 2 maçta 1 gol attı. Süper Kupa finalinde tek golü kaydetti. Toplamda 22 resmi maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı. Beklenen patlamayı bir türlü yapamadı. MURAT DEMİRYAS kaynak : SABAH - 22/12/2006 - Yabancı hüsranı |
Kimsenin istemediği bu takımın golcüsü değil dediği BOBO ilkyarının eniyisi... |
Alıntı:
|
Demek istediğim süper bir golcü de alsak BOBO nun takımda olması en azından onun ii bir yedeği olur.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
beşiktaş bu yüzden başarısız oluyor zaten,teknik direktör seçimindeki yanlışlıklar ve yabancıların takıma katkılarının az olması |
biz zaten yabacılardn çekiyoruz ne çekiyorsak. iyi yabancıları getiremiyoruz. |
Belki Bobo genç ve deneyimsiz diye bu kadar gözardı ediliyor. Lakin, gol krallığında Alex :11 İliç, Ümit K., Rafael : 8 ve akabinde Bobo :7 gol ile geliyor. Listede ne Kezman'ın ne Deivid'in ne de başka isimli futbolcunun adı var. Şu şartlar altında isterse Shevi gelsin, Bobo'dan fazla atacağını zannetmiyorum. Hala anlayamadığım konu, gol atan forveti tartışıyoruz. İster genç, ister tecrübesiz olsun, eğer adam atıyorsa atıyordur. Ben de forveti gol atsın die alırım. Atan adama da saygı duyarım!!! Bobo kalmalı, çünkü yerine getireceğimiz bir oyuncu yok. Yerini doldurabilecek kalitede adam için de para yok... Takımın banko forweti Bobo dur. Kafayı fazla karıştırmaya da gerek yok... |
Bobo kalmalı, çünkü yerine getireceğimiz bir oyuncu yok. Yerini doldurabilecek kalitede adam için de para yok... Takımın banko forweti Bobo dur. Kafayı fazla karıştırmaya da gerek yok... Benim söylemek istediğm de buydu.. |
Bobooooooooooooooo bobooooooooooooooooooooo hem genç hem dinamik hemde gol atıyor.. boboyu istemeyenler elini cebine atıp iyi bir santrafor aldı da hayır mı dedik ? şu an kral bobo rakamlar gösteriyor.. |
bizde 2 tane adam var biri rico diğeri delgado rico yu gördük sıra delgado da gerisi hikaye yabancılar iyi olsa baki bile bu kadar sırıtmaz |
Alıntı:
|
tekrar ediyorum boboya kötü demedim demem de bence iyi bir yatirim bobo ilerde tüm taraftarin sevgilisi olursa sasirmamak lazim.. ama biz Besiktas taraftariyiz ve ikinciligi hazmedemeyiz.. arkadaslar bize acilen saglam bir forvet lazim.. iki yabanci biri martinez digeri de forvet.. kalecinin devre arasi gelmesi önümüzdeki sezon icin uyum sürecini ortadan kaldirir.. forvetin devre arasi gelmesi bizi bu sene sampiyon adayi yapar.. iyi bir forvet alinmadan bu sene sampiyon olabilecegimizi sanmiyorum.. ilk iki bile zor.. hepinizin fikrine saygiliyim ama benim gürüslerim bunlar.. |
Alıntı:
Sen de bunu gözardı etmesen iyi olur... Senden bu takımın oyuncusu yada herhangi birşeyi için 1 kez bile ne iyi bi laf, ne de yorum gördüm!! Sebebi nedir allasen??? |
Alıntı:
Ben bu takımda Rico ya , İbrahim Toraman'a , Gökhan Zan'a , yeri geldi Serdar'a , Nobre'ye , İbrahim Akın'a övgü dolu cümleler kullandım..demek ki iyi bir takipçi değilsin.... |
Alıntı:
Ayrıca şu yukarıdaki Bobo yorumun bana garip geldi. Çünkü Bobo geçen sene 2. yarıdan beri bu kulüpte... Sence ne kadar tanıyabilir Türk ligini. Bu mantıktan gidersen Nobre'nin geleni geçeni içeri atması gerekmez mi?? Ben buna sadece "meyva veren ağaç taşlanır" diyorum, aklıma başka bişi gelmiyor... Ben de bunları hecelerim istersen... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ak dediğine 2 yazı sonra kara diyorsun... Bana eziklerde attığı goller değil, bizde atacağı goller gerekli. Çok net :Forvet niçindir? Gol atması için... Bobo kaç gol?7 Nobre?1 Demek ki Bobo daha faydalı.... Bobo kadar takımına faydalı adamlar, Alex, İliç,Ümit ve Rafael... Bilmem anlayabildin mi!!! Kimse forvetin nasıl koştuğuna değil ,attığı gole bakar... |
bobo ve rico ilk yarını en iyileriydi gercekten ama II.yarı hersey güzel olacak... |
Alıntı:
|
türkiyede,yabancıların takıma ne kadar katkı sağlıyorsa o kadar şampiyonluğa yaklaşırsın |
gitti kaldı laflarını bobo ya gelene kadar daha ne ısemler var |
Tigana Ricardinho'yu biraz geç ve zorunluluklar sebebiyle keşfetti. Ricardinho bu takımın en önemli futbolcusudur. Bobo'nun neler yaptıkları da ortada. Nobre'nin yapamadıkları da istatistikler sayesinde ortada. İlla birinin gitmesi gerekiyorsa Türk olmasına rağmen Nobre gitsin takıma somut katkısı yok. Bobo'yu beğenmeyenler şunu da bilsinler Bobo'nun biraz daha iyisi Drogba'dır. Onun gibi futbolcuları da hele ki şu mali durumumuzla alamayacağımız ortada olduğuna göre yapmamız gereken Bobo'nun kıymetini bilmektir. Tigana da ilk planda onu düşünmeli; takımı, Bobo'nun ve takımın en iyi oynayabildiği sistemde oynatmalı, tek forvete Boboyu koymalıdır. Bu takımın şu anda en önemli ihtiyacı yabancı kaliteli bir stoperdir. Bu transfer yapılırsa takımın görüntüsü de değişecektir. |
ilk yarida bobo we rico iyiydi delgado ise tam bir hayal kirikligiydi.bence gitmesi bizim için iyi olur |
çok merak ediyorum acaba BEŞİKTAŞ ın forveti olabilecek bir futbolcu kaç gol atmalı.? bunun size göre bir standardı var mı.? peki bobo nun takımın golcüsü olabilmesi için kaç gol atmalı ve ne yapmalı.!!?? takımın iki forveti nobre ve bobo yerden yere vuruluyor,futbolcu kimlikleri tartışılıyor. nobre için gol atamıyor,koskoca bir devre tek gol attı diye sahada ne yaptıgına bakılmaksızın begenilmiyor.bobo genç,tecrübesiz ve takımın forveti olamaz denecek kadar taşlanıyor.hadi hepsinden geçtim nobrenin sahada ne yaptıgı önemli değil,attıgı gollere bakarım diyenler..., bobo nun suanda takımın en golcü futbolcusu olmasına ragmen hala kimseye yaranamıyor.hadi nobre gol atamıyor diye anlarım sizi,peki bobo ya bu sallamalar neden.? su anda takımın en golcü futbolcusu oldugundan,sizi utandırdıgı için mi bu sallamalar.!! yani kısacası nobre gol atamıyor begenilmiyor. bobo gol atıyor yine begenilmiyor.!!! siz yorumlarınızda bir tutarsızlık görebiliyor musunuz ?? ben mi ? çok net görebiliyorum ...!!!! |
bjk kazansında bobo dodo popo farketmez gol atan adı |
Rico daha yeni toparladı kendini.Ondan çok şey bekliyorum.Delgado içinde... kasık ağrıları warken top koşturmanın zorluğunu çok iyi bilirim onun içinde onu kimseye ezdirmem.Nobre nin yanına yırtıcı bir forvet aldımmı bu iş biter.FİNİSH |
Alıntı:
Şu da ayrı bir gerçek : Eğer takım 2 forwet oynayabilse -ki bana göre oynar ama ne hikmetse tek oynanıyor- Nobre banko olur, Bobo ile Gökhan değişir. Ama tek forwette kimin daha iyi olduğu, attığı gol sayısından belli. Nobre sadece bu sistemin adamı değildir. Daum zamanında da deplasmanda Nobre ile başlaması çok tartışılırdı. Çünkü Daum, deplasmanda tek forwet oynar, içeride 2'ye dönerdi... Gayet açık ve net... |
Alıntı:
bobo çok ender bu işleri yapıyo ben bobo nun g.antepe 1 golu var soldan topu aldı adamı geçti sol çaprazdan ceza sahasına girdi uzak köşeye bıraktı.böyle goller atsa amenna bana bunları yapacak adam lazım CAREW |
yabancılarımız otursa şampiyon oluruz zaten,beşiktaşın yüzü yabancılardan gülmüyor |
runjeee... runjee..:(:( |
runje , ricardinho , nobre , delgado yeni geldiler onları 2.yarı değerlendirmek lazım...ama kleberson artık gitmeli! |
Lille'den Mathieu Bodmer (24 yaş) tam aradığımız tipte bir futbolcu. Ön libero ve forvet arkasında oynayabiliyor. Tekniği yüksek ve mücadeleci bir orta saha oyuncusu. Bodmerli Lille şu an Şampiyonlar Liginde ilk 16'ya kaldı. Bu adamı Kleberson'un yerine alabilsek yılın transferi olur. (2005'te bu adamı Arsenal almak istemiş ama kulübü reddetmiş.) http://i.eurosport.fr/imgbk/footbl/a...md-i198398.jpg vollst. Name: Mathieu Bodmer geboren am: 22.11.1982 geboren in: Evreux, http://www.weltfussball.de/bilder/flaggen/16.gif Frankreich Nationalität: http://www.weltfussball.de/bilder/flaggen/16.gif Frankreich Größe: 188 cm Gewicht: 76 kg |
Türkiye`de Saat: 03:31 . |