![]() |
Alıntı:
|
hala inadına tigana diyen mi var?? |
evet hala var..!!! sonuna kadar da olacak... |
i hadi bakalım inş sizin dediğiniz olur da şampiyon oluruz:confused: :rolleyes: |
eyvallah güzel temennilerin için. inş. herkesin istediği olur. zaten herkes birbirinin düşüncesine saygılı olsa forumda ikilik de çıkmaz,sorun da..!! |
hepimizin isteği tabiki de aynı,beşiktaşımızı şampiyon görmek,birbirimizin yorumlarına saygı duyduktan sonra sorun yok zaten.. |
ama suan forumda sorun çok maalesef. forum ikiye ayrılmıs durumda. tiganacılar ve anti tiganacılar diye. böyle zamanlarda birlik ve destek olmak gerekirken yazık ki grup olustu. biz herkes diye bakıyoruz olaya, diğerleri biz diye.!! geçen forumda etkin rol oynayan arkadaşımızın yorumu ilginç ve bi o kadarda düşündürücü..!! '' artık febe ve geseden başka tiganacılarla da savaşmamız lazım.'' resmen bu kadar olur.!! saygı görmek bi yana kendimizi bi anda savaşın içinde bulduk.ne kadar düşündürücü değil mi .!!! |
bu forumda herkes birbirinin fikrine saygili ve öyle kalacagini ümid ediyorum.. Farkimiz bu ! |
ya ben bundan önceden çok şikayet ediyordum...Tigana'yı beğenmiyorum diye BJK li bile sayılmadım buna bilel af ettiler...ama şimdi herşey tersine döndü...onlar tigana'yı destekliyorlar diye taraftarlığı sorgulanıyor...diyecek bişe yok...ben o arkadaşlara da saygı duyuyorum...hiçkimsenin BJK taraftarlığına burda laf etmedim.. |
Alıntı:
son olarak: inadina tigana |
Türkiye`de Saat: 00:23 . |