![]() |
Stadımızın ışıklı reklam panoları neden çalışmıyor? Yaklaşık son bir aydır reklam panoları kullanılmıyor ve bu yüzden de yüksek ihtimalle klubümüz büyük gelir kaybına uğruyor. peki bu nasıl yöneticilik ??? |
sorun çıkmıştı reklam şirketi ile aramızda hatta mahkemelik olundu diye biliyorum |
harika bir konuya deyinmişsin sponsorlar içinde birşey yapılmamış bir an önce halledilmeli |
ULA HIÇ BIR ISI TAM YAPAMIYORUZ |
kardeş çok güzel bi konuya değinmişin gerçektende bende sponsor firmayla mahkemelik olduğunu biliyorum |
bir an önce cözüme kavusturulmali.. gecen günlerin zararini kim karsilayacak:( |
fest edilmişti iki taraf |
benim bildiğim kadarıylada feshedildiydi çünkü demirörern yönetiminde seçilmişti reklam verenler şimdi seçime giderken kimin başkan olacağı beli olmadığı için orman yönetiminde bir grup oluşturulur ve güzelde olacağına eminim... |
bunun da tek sorumlusu yönetimdir....yahu kardeşim daha 1 yıl önce sözleşme imzaladığın şirketle ne oldu da aranız açıldı.... |
yönetim mahkemelik bile olsa ne olursa olsun bunu iyi planlayıp yapmalıydı eğer denildiği gibi burdan bir gelir kaybımız varsa hesap sorulmalı |
Türkiye`de Saat: 02:19 . |