![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tigana O Kadar Büyük Basarılara Imza Atmıs ki Süper Kupa ve Türkiye Kupası Inanılmaz.... Şaşıyorum Size ya.. Siz Besiktası Malatyaspor La Falanmı Karıstırıyorsunuz... Hedefleriniz Bu Kadar Kücükmü?? O Kadar Futbolcu Alındı.. O Kadar Paralar Verildi.. Karsılıgı Süper Kupamıydı :) Siz Övünün O Süper Kupa ve Türkiye Kupasıyla Yıllarca... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu yorum sana ait değil mi kardeşim ve bu ispat değilse daha çıkartıyım sana ispat(forum u terk etmene gerek yok:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada ukrayna ya git arkasında dur ile fransa vatandası ol arasında çok büyük bir fark var. ikisini kıyas bile edemeyiz. zaten ben lafına alınmıs değilim, sölediğinde ciddi olmadıgını yukarıdaki yorumundan anlayabiliyorum. neyse kimseyi kırmak,rencide etmek,saygısızca suçlamak haddimiz değil. konumuzda bu değil zaten,fazla uzatıp konu dışına taşmaya gerek yok kardes. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sürgün kardeş sence inanmasam destekler miyim?benim hayatım beşiktaş..onun başarısız olmasını ister miyim? dedemin öldüğünü ögrendiğimde bjk maçına gidiyordum babam "başımız saolsun eve gel" demişti.ben beşiktaş maçına gittim oyle dondum.vizeye girmedim bukreş maçını izledim.ben takımda o ışığı goruyorum ve duşuncelerimizde haksız cıkarttığını goruyorum tigananın bizi.kleberson sakatlandığında serdarı aldığında tigana etmediğim kufuru bırakmamıştım biliyo musun?Ama o serdar turkiyenin en az 12 sene onlibero eksiğini kapatıcak.Sence oda alamazmıydı futbolda son demine gelmiş adamları?bu sene deneyimleriyle şampiyonda yaparlardı onlar takımı.Ama tigana genclere yoneldi ve bunu sadece beşiktaş için yapmadı turkiye içinde yaptı.Yıldız almadı yıldız yaratmak istedi.eger fulhamda ona atılan iftira olmasaydı suanda fransa milli takımının başındaydı tigana(teklif gelmişti fransa milli takımından)bobo yu aldırdı herkes karşı çıktı(ben dahil)cisse leri alalım wiltord ları alalım diye.haksız mıyım?ama suanda 5.5 milyon euro oneriyor bordeoux ona.5 ayda fiyatını 3 katına cıkardı cocuk.serdarı emin ol 8 milyon euro ya sattırmaz tigana.bunun haricinde yollanırsa ona verilmesi gereken 3.75 milyon euro luk bi tazminatta var suanda ayrıca yardımcılarınada verilecek bi para.. bence o paranın uzerine klebersonuda satıp mavubayı alsak ileriyede serhatı alsak bizi kimse tutamaz |
Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif ayıca arkadaşım araya girme gibi bir niyetim yok da...bu arkadaşımız eyer eskiden böyle diyorsa şimdi böyle düşünüyorsa onu ben anlından öperim...nedne mi ???? işte körü körüne bir inat için , bu olayı tükürdüğünü yalamak görmediği için ve fikrini değiştirip bunu da utanmadan çekinmeden yazdığı için bu adamı tebrik ederim..anlından da öperim....bana kalırsa tiganayı destekleyen birçok arkadaş eski söylediklerini unutmayıp bu olayı tükürdüğünü yalamak gibi gördükleri için gerçek düşüncelerinden uzak yazılar yazıyorlar diye düşünüyorum.... böyle bir yorumum var arkadaşım okursan sevinirim..ama yaptığın o davranışı inan sana yakıştıramadım.... |
Alıntı:
|
Ben Tigana Kalmalımı Demişim :D Destekliyorummu Demişim:D Suanda Ona Bizdeki Başarılarından Dolayı Saygı Duymam... Cunkü Bizim Takımımıza Faydası Yok... Ama Hickimse Fulham'daki başarısını görmezden geLemez... Buda Zaten Saygıdır...! Sen Neyden Bahsediyon Onu Önceden Destekledigimimi Zannediyon ?? Öle Bise yazmıyo orda :) |
Alıntı:
|
haklısın besiktasım_1903. uzatmaya gerek yok öyle bisi yazmıyo zaten..!!! |
Alıntı:
|
ilhan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ayrıca senin açtığın bir serdar konusu var...orda yorumumu okuduysan sezarın hakkı sezara dedim tigananın en iyi yaptığı iş dedim...bir ordaki yorumumu da oku...neyse arkadaşlar tartışma çok farklı şekiller aldı....konuyla alakası olmayan...bence bunları bitirelim... |
Alıntı:
kalın yazılmıs ve altı çizilmiş yeri gözlerini aç iyi oku.!!ne yazdıgımı ben çok iyi biliyorum. |
Alıntı:
istersen bu munakaşayı bitirelim.eger bilmeden seni kıracak bişey sarfettiysem ozur dilerim.senden ricam herkesin dusuncesine saygı duyman olur mu kardeşim |
Alıntı:
|
beyler 8 sayfadır tartışıyoruz :D tamam yeter...biraz gündem dışı takılın yaaa :D bakın yeni karikatürler ekledim 9 sayfalık çok komik bi bakın onlara bi göz atın :D |
Alıntı:
Bu Yüzden Sabredelim Demisindir.. Ayrıca O KALIN YAzıyLa Belirtmiş.. Takıma Destek Olalım.. Ya Ben Besiktaslıyım Feneremi Destek Olacam Heralde Besiktasa Destek Olacam.. Haklı Cıkabilmek icin Neyden Ne Cıkarmaya Calısıyorsunuz Anlamıyorum... Tmm dedigin gibi oLsun Bitirelim Bende Özür Dilerim Ama Inan Ben tigana Kalmalı Biza Faydası Var.. Onunla Başarılı Olcaz Demedim.. Sadece Takıma Destek Olmalıyız Demisimdir Cunkü O Takım Bizim Takımımız.. Tigana Icin Sabredelim Demisimdir Cunkü Baska Care Yoktur.. Sabrettik ve Zaman Geldi Artık Onu Gönderebiliriz... Baska Bir Anlasılmayan Nokta Yoktur Sanırım ?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:05 . |