eagles_03_bjk | 24-12-2006 20:53 | Alıntı: iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 202717)
bak arkadaşım...iyi güzel ben bunu anlayabiliyorum...ben o yorumu senin gibi bi yorum yapmak için yazdım...ya hepimizin bir beyni var değil mi ?? yani hepimiz zeki insanlarız...birilerinin arkasında durulacaksa o da lucescudur dediğinde arkadaş sen neden böyle anladın..o arkadaşımızda lucescunun kaşına gözüne hayran değil...ve lucescu sevgisi de bjk sevgisinden fazla değil...yani biraz beynimizi yorup onu hangi amaçla dediğini anlıyor olsak ukraynaya git demezsin arkadaşım buna emin ol..... | arkadaşım, kerem arkadaşımız kendine göre güzel bir konu açmış bazı uyarılarda bulunmus ve suanda takımın basında bulunan tigana ya destek verilip arkasında durmamızı birlik olmamızı söylemis.!! adam da çıkmıs suanda takım alakası olmayan, taaa ukrayna da bizi baglamayan bi takımın basında ki luce için '' birinin arkasında duracak olursak bu lucescu olmalıdır '' diye yorum yazmıs.!! tamamıyla konuyla alaksız bir yorum bende dedimki madem o kadar arkasında duracaksın o zaman git ukrayna ya arkasında dur dedim. bunda ne kötülük var.evet hepimizin bir beyni var,bunu nasıl kullanacagımız da insanın kendi elinde.!! kimin beynini ve zekasını nasıl ve nereye kullandıgı da apaçık ortada... |